|

رییس شورای شهر تهران:

شهر کمبود پارکینگ دارد

مهدی چمران در حاشیه سیصد و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع با تاکید بر اینکه پارکینگ یکی از مسائل مهم شهر است و در این زمینه با کمبود مواجه هستیم.

شهر کمبود پارکینگ دارد

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ مهدی چمران در حاشیه سیصد و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع با تاکید بر اینکه پارکینگ یکی از مسائل مهم شهر است و در این زمینه با کمبود مواجه هستیم، گفت: ساخت پارکینگ چندان به صرفه نیست که افراد سرمایه‌گذاری کنند. حاشیه خیابان‌ها متعلق به تمام مردم است و تنها متعلق به کسی که در آن محدوده مغازه‌ای دارد، نیست. اگر قیمت پارک حاشیه‌ای پایین باشد کسی به سمت ساخت پارکینگ عمومی نخواهد رفت.

چمران گفت: در سال ۸۲ در دوره دوم شورا مصوبه‌ای گذارندیم که طبقه اول تجاری و طبقه هشتم رستوران خواهد بود که درآمدزا باشد و عده‌ای نیز وارد عمل شدند اما از پارکینگ‌سازی چندان استقبال نشد.

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 
  • گزارش «شرق» از سربازمعلمانی که دو برابر زمان تحصیل کار کردند، اما به آنها کارت پایان خدمت نمی‌دهند
  • گزارش «شرق» از تغییرات اساسی در آیین‌نامه جدید آموزش و پرورش برای ثبت‌نام دانش‌آموزان افغانستانی
  • گزارشی درباره بخشش خانواده اولیای دم در پی اعلام گذشت از قاتل در پرونده «داریوش مهرجویی و همسرش»‌
  • روایت زندگی و فعالیت‌های حمید مرادی، فعال‌محیط‌زیست جان‌باخته، از زبان خانواده، وستان و همکارانش