|

قوه قضائیه :

تعداد پرونده‌ های کشف حجاب در چهار ماهه نخست سال، ۲ هزار و ۲۵۱ فقره است

متهمین پرونده‌ های کشف حجاب که چهره باشند و یا شهرتی داشته و به اصطلاح سلبریتی باشند به مجازات‌های تکمیلی متناسبی محکوم می‌شوند که در رسانه نیز به اطلاع مردم رسیده است.

تعداد پرونده‌ های کشف حجاب در چهار ماهه نخست سال، ۲ هزار و ۲۵۱ فقره است

به گزارش شبکه شرق، سخنگوی قوه قضائیه گفت: از مجموع پرونده‌های حجاب و عفاف ۸۲۵ فقره منجر به محکومیت و ۳۴۴ فقره منع تعقیب و برای ۱۶۷ نفر از متهمین برائت صادر شده است.

مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به خبرنگار قضائی خبرگزاری فارس گفت: اشخاصی که مبادرت به کشف حجاب (برداشتن روسری) کرده‌اند مطابق ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی مستقیماً به دادگاه معرفی و برای بار اول محکوم به پرداخت جزای نقدی معادل ۱۵ میلیون ریال می‌شوند و برای بار دوم علاوه بر جزای نقدی به مجازات‌های تکمیلی نیز محکوم می‌شوند.

متهمینی که چهره باشند و یا شهرتی داشته و به اصطلاح سلبریتی باشند به مجازات‌های تکمیلی متناسبی محکوم می‌شوند که در رسانه نیز به اطلاع مردم رسیده است.

وی ادامه داد: تعداد ورودی پرونده‌های کشف حجاب در چهار ماهه نخست سال، ۲هزار و ۲۵۱ فقره پرونده تشکیل شده است؛ مبنای تشکیل این پرونده‌ها شامل یک هزار و ۷۰۷ گزارش فراجا که به جهت رفع نقص پرونده‌ها ۴۸۴ پرونده به صورت سیستمی اعاده شده و ۵۵۳ فقره پرونده که مبنای گزارش یکی از دستگاه‌های ضابط بوده به جهت نقص پرونده از قبیل فقدان سامانه ثنا ۴۷۹ فقره پرونده برگردانده شد.

این مقام قضائی در پایان تصریح کرد: از مجموع پرونده‌های حجاب و عفاف ۸۲۵ فقره منجر به محکومیت و ۳۴۴ فقره منع تعقیب و ۱۶۷ نفر از متهمین برائت صادر شده است که البته ۱۶۸ فقره پرونده به جهت رفع نقص به دادسرا اعاده شده است و ۹ فقره پرونده هم به جهت رسیدگی سابق یا تکراری بودن گزارش به موقوفی تعقیب منجر شده است.

 

منبع: میزان

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 
  • گزارش «شرق» از سربازمعلمانی که دو برابر زمان تحصیل کار کردند، اما به آنها کارت پایان خدمت نمی‌دهند
  • گزارش «شرق» از تغییرات اساسی در آیین‌نامه جدید آموزش و پرورش برای ثبت‌نام دانش‌آموزان افغانستانی
  • گزارشی درباره بخشش خانواده اولیای دم در پی اعلام گذشت از قاتل در پرونده «داریوش مهرجویی و همسرش»‌
  • روایت زندگی و فعالیت‌های حمید مرادی، فعال‌محیط‌زیست جان‌باخته، از زبان خانواده، وستان و همکارانش