|

پلیس فتا: ۲۰ سایت شرط‌بندی دربی بسته شدند

سرهنگ رامین پاشایی، معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا به شهروندان در خصوص کلاهبرداری در پوشش تبلیغات جعلی فروش بلیط مسابقه فوتبال استقلال و پرسپولیس و همچنین سایت‌های شرط‌بندی این مسابقه هشدار داد.

پلیس فتا: ۲۰ سایت شرط‌بندی دربی بسته شدند

به گزارش شبکه شرق، معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا به شهروندان در خصوص کلاهبرداری در پوشش تبلیغات جعلی فروش بلیط مسابقه فوتبال استقلال و پرسپولیس و همچنین سایت‌های شرط‌بندی این مسابقه هشدار داد.

سرهنگ رامین پاشایی، معاون اجتماعی پلیس آگاهی اظهار کرد: برابر رصد‌های انجام شده در فضای مجازی و با نزدیک شدن به زمان برگزاری مسابقه فوتبال بین دو تیم محبوب پایتخت، شاهد تبلیغات واهی با عنوان فروش و واگذاری بلیط این مسابقات از سوی مجرمان سایبری هستیم.

وی ادامه داد: این گونه جرایم با انجام طرح‌های عملیاتی پلیس فتا مورد رصد و شناسایی قرار گرفته و پاک‌سازی این فرآیند مجرمان از سوی کارآگاهان پلیس فتا در حال اجراست و تاکنون ۲۰ تارنمای مجرمانه و شماره حساب از سوی این پلیس مسدود شده و پرونده قضائی بر علیه مرتکبین تشکیل شده است.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا افزود: بر اساس تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضائی ادوار گذشته رویه به این شکل است که مجرمان سایبری با دریافت مبالغ مختلف از متقاضیان، دیگر پاسخگوی آن‌ها نخواهند بود و یا بلیط‌های جعلی و فاقد وجاهت قانونی را تحویل علاقه‌مندان به ورزش می‌دهند.

پاشایی گفت: پیش‌بینی اجرای این فرآیند از سوی مجرمان سایبری در تقویم عملیاتی پلیس فتا دیده شد و کارگروه‌های ویژه عملیاتی در این پلیس به صورت ۲۴ ساعته در حال رصد این فضا بوده و در صورت مشاهده موارد مجرمانه، برخورد با مرتکبان در دستور کار قرار دارد.

این مقام مسئول بیان کرد: نکته قابل تامل دیگری که در خصوص این بازی به چشم می‌خورد، این است که آغاز فعالیت تارنما‌های غیرمجاز شرط‌بندی و قمار پیش‌بینی حول مسابقه فوتبال است که رصد این فرآیند مجرمانه نیز در پلیس فتا آغاز شده و برخورد با دایرکنندگان تارنما‌های مجرمانه شرط‌بندی، قمار و کسانی که مبادرت به شرکت در این فرآیند مجرمانه کنند نیز از اولویت‌های ماموریتی پلیس فتا در این ایام است.

وی به هموطنان توصیه کرد: برای تهیه بلیط صرفا به سامانه خرید بلیط سامانه فروش بلیط الکترونیکی مسابقات فوتبال به نشانی footballticket.ir مراجعه کنند و به هیچ عنوان فریب ترفند‌های اغفال‌کننده مجرمان اینترنتی را نخورند.

براساس گزارش سایت پلیس فتا، معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا از عموم مردم خواست که در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی cyberpolice.ir و یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به جهت پیگیری به پلیس فتا گزارش کنند.

 

منبع: تسنیم
 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها