|

دادستان تهران: از اقدامات قانونی ضابطان در مقابله با ناامنی‌ها حمایت همه جانبه خواهیم داشت

دادستان تهران در پانزدهمین جلسه نظارت بر ضابطان قضایی استان تهران ضمن تأکید بر حمایت همه جانبه دستگاه قضایی از اقدامات قانونی نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی در مقابله با اغتشاش و ناامنی، بر ضرورت حفظ آمادگی کامل و آرایش صد در صدی در مقابله با نقشه‌های ضدامنیتی دشمن تأکید کرد.

دادستان تهران: از اقدامات قانونی ضابطان در مقابله با ناامنی‌ها حمایت همه جانبه خواهیم داشت

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

دادستان تهران در پانزدهمین جلسه نظارت بر ضابطان قضایی استان تهران ضمن تأکید بر حمایت همه جانبه دستگاه قضایی از اقدامات قانونی نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی در مقابله با اغتشاش و ناامنی، بر ضرورت حفظ آمادگی کامل و آرایش صد در صدی در مقابله با نقشه‌های ضدامنیتی دشمن تأکید کرد.

علی صالحی در جلسه کمیته استانی نحوه ریاست و نظارت مقامات قضایی بر ضابطان دادگستری، ضمن گرامیداشت هفته فراجا و تقدیر و تشکر از عملکرد ضابطان خصوصا نیروهای خدوم و زحمتکش فراجا در مقابله با مخلین نظم عمومی با تبریک مجدد هفته فراجا یاد و خاطره شهدای انتظامی- امنیتی و جنگ تحمیلی اخیر را گرامی داشت و بر ضرورت آمادگی صد در صدی در مقابله با نقشه‌های ضد امنیتی دشمن تأکید کرد.

وی با اشاره به شهادت شمار زیادی از نیروهای خدوم و جان برکف پلیس در حملات ددمنشانه تروریسم آمریکایی-صهیونی به مقرهای فراجا، بر اهمیت حفظ هوشیاری در برابر دسیسه‌های دشمن و توجه کامل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب (مد ظلل العالی) تأکید و خاطرنشان کرد: با هر نوع اقدامی که امنیت روانی و نظم جامعه را مختل نماید به شدت و قاطعیت در چارچوب قانون برخورد خواهد شد.

دادستان تهران تصریح کرد: ما در دستگاه قضایی این آمادگی را داریم که در همه سطوح از اقدامات قانونی شما، حمایت و پشتیبانی حقوقی قضایی لازم را بعمل آوریم و برای حفظ امنیت کشور، شبانه روزی در کنار شما و همدوش شما در خط اول مقابله با ناامنی بایستیم.

صالحی بر پیگیری مستمر وضعیت محکومان متواری و تسریع در اجرای احکام قطعی قضایی تأکید کرد و خواستار اتخاذ تدابیر لازم برای شناسایی، دستگیری و معرفی این افراد به مراجع قانونی شد. در همین راستا، بر تقویت هماهنگی میان واحدهای اجرای احکام و ضابطان قضایی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی و انتظامی موجود و پیگیری مستمر پرونده‌های مربوط به محکومان متواری با هدف اجرای مؤثر احکام قضایی تأکید کرد.

دادستان تهران بر ضرورت توجه ویژه به پیشگیری از وقوع جرایم رایانه‌ای و مقابله مؤثر با جرایم ارتکابی در فضای مجازی تأکید کرد و افزود: در این زمینه، شناسایی بسترها و شیوه‌های ارتکاب جرایم، رصد و تحلیل گزارش‌های مرتبط در چارچوب اختیارات قانونی، رسیدگی به‌موقع به گزارش‌های مردمی، حفظ و جمع‌آوری ادله الکترونیکی با رعایت ضوابط قانونی و تقویت تعامل میان مراجع قضایی و پلیس فتا، از جمله محورهای مهم در ارتقای کارآمدی اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای به شمار می‌رود. همچنین ضروریست اطلاع‌رسانی و ارتقای آگاهی عمومی درباره شیوه‌های رایج کلاهبرداری اینترنتی، سرقت اطلاعات و سایر جرایم سایبری تأکید شد تا با افزایش سطح آگاهی شهروندان و تقویت اقدامات پیشگیرانه، زمینه کاهش وقوع جرایم در فضای مجازی فراهم شود.

در این جلسه ضابطان گزارشی از اقدامات خود را ارائه و رئیس پلیس فتا ضمن ارائه گزارشی از جرائم ارتکاب یافته در فضای مجازی و اقدامات صورت گرفته، پیشنهاداتی در خصوص نحوه مقابله به همراه طرح‌های پیشگیرانه مطرح کردند که مقرر شد در جلسات تخصصی با نظارت معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادستانی تهران بررسی و مراتب به دادستانی تهران منعکس تا تصمیم مقتضی اتخاذ گردد.

پانزدهمین جلسه کمیته استانی نحوه نظارت مقامات قضایی بر ضابطان دادگستری، همزمان با جلسات کارگروه اجرایی پایش کانون وقوع جرایم و کاهش جرایم پرتکرار با دستور «بررسی وضعیت جلب محکومان و متهمان متواری وهمچنین بررسی وضعیت جرایم فضای مجازی» به ریاست دادستان تهران و با حضور تعدادی از معاونان دادستانی تهران و مسئولان نظامی و امنیتی و روسای پلیس‌های تخصصی در محل دادستانی تهران برگزار شد.

در این جلسه همچنین مقرر شد: به منظور استقرار پلیس ویژه اجرای احکام در دادسرای تهران، طی مکاتبه با فاتب، نیروی کافی، مشخص و در اختیار دادستانی گذاشته شود.

منبع: ايسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.