|

پیش بینی هوای زنجان فردا دوشنبه 12 مرداد/ افزایش نسبی دمای هوا از روز سه‌شنبه

بر اساس آخرین نقشه‌های هواشناسی، آسمان استان پیش‌ازظهر امروز غالباً صاف پیش‌بینی می‌شود که در ساعات بعدازظهر با افزایش پوشش ابر و وزش باد همراه خواهد شد.

پیش بینی هوای زنجان فردا دوشنبه 12 مرداد/ افزایش نسبی دمای هوا از روز سه‌شنبه

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مدیرکل هواشناسی زنجان از افزایش دمای هوا و وزش بادهای موقت نسبتاً شدید خبر داد.

محمدرضا رحمان‌نیا در زنجان با اشاره به وضعیت جوی استان در روزهای آینده اظهار داشت: بر اساس آخرین نقشه‌های هواشناسی، آسمان استان پیش‌ازظهر امروز غالباً صاف پیش‌بینی می‌شود که در ساعات بعدازظهر با افزایش پوشش ابر و وزش باد همراه خواهد شد.

وی با اشاره به احتمال وزش بادهای موقت نسبتاً شدید در برخی مناطق استان افزود: در روزهای آتی نیز آسمان زنجان غالباً صاف خواهد بود؛ هرچند در ساعات بعدازظهر روزهای چهارشنبه و پنجشنبه شاهد افزایش نسبی ابر در برخی نقاط استان خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان درباره وضعیت دمایی منطقه تصریح کرد: از نظر دمایی، از روز سه‌شنبه تا پنجشنبه هفته جاری دمای هوا در مناطق مختلف استان با شیب ملایمی افزایش خواهد یافت و هوا گرم‌تر می‌شود.

رحمان‌نیا به گزارش دمایی ایستگاه‌های هواشناسی استان در 24 ساعت گذشته منتهی به 11 مرداد 1405 اشاره کرد و گفت: در این بازه زمانی، ایستگاه خیرآباد با ثبت دمای 12 درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین و ایستگاه حلب با 40 درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقاط استان زنجان بودند.

منبع: تسنیم

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.