|

ترافیک سنگین در جاده چالوس ادامه دارد

در محور چالوس در مسیر شمال به جنوب، حدفاصل ماسال تا مجلار و همچنین در محدوده‌های انارک، هزارچم، ولی‌آباد و هریجان ترافیک سنگین گزارش شده است.

ترافیک سنگین در جاده چالوس ادامه دارد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

جانشین پلیس راه راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور از ترافیک سنگین در محورهای شمالی خبر داد و اعلام کرد که مسیر جنوب به شمال آزادراه تهران-شمال و محور چالوس تا اطلاع بعدی مسدود است.

به گزارش پلیس راهور، سرهنگ سیاوش محبی، با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور اظهار کرد: تردد از آزادراه تهران-شمال و محور چالوس در مسیر جنوب به شمال تا اطلاع بعدی ممنوع است.

وی افزود: در محور چالوس در مسیر شمال به جنوب، حدفاصل ماسال تا مجلار و همچنین در محدوده‌های انارک، هزارچم، ولی‌آباد و هریجان ترافیک سنگین گزارش شده است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: در محور هراز در مسیر شمال به جنوب و در محدوده‌های سد هراز، سه‌راهی چلاو، بایجان، شاهاندشت و گزنک، محور فیروزکوه در محدوده گیلاوند، محور قدیم رشت-قزوین حدفاصل پارک جنگلی سراوان تا امامزاده هاشم و آزادراه رشت-قزوین در محدوده رودبار نیز ترافیک سنگین جریان دارد.

سرهنگ محبی همچنین از ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه پردیس-تهران در محدوده جاجرود خبر داد و گفت: در آزادراه قزوین-کرج نیز در محدوده‌های کمالشهر، گلشهر، مهرویلا و حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک ترافیک سنگین برقرار است.

وی خاطرنشان کرد: تردد در محور قدیم تهران-بومهن در هر دو مسیر، همچنین محورهای فیروزکوه، هراز، آزادراه تهران-پردیس و آزادراه قزوین-رشت در مسیر جنوب به شمال روان است و در حال حاضر هیچ‌گونه مداخلات جوی در محورهای شمالی کشور گزارش نشده است.

منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.