|

آخرین وضعیت جاده های مازندران/ کندوان و آزادراه تهران شمال یکطرفه شد

در حال حاضر ترافیک در محورهای کندوان و هراز نیمه سنگین تا سنگین گزارش شده است. همچنین تردد در جاده‌های سوادکوه و کیاسر به صورت عادی و روان جریان دارد.

آخرین وضعیت جاده های مازندران/ کندوان و آزادراه تهران شمال یکطرفه شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران از مسدود شدن مسیر جنوب به شمال محور کندوان و آزادراه تهران شمال برای تخلیه بار ترافیکی خبر داد و گفت: این محور به صورت یکطرفه در آمده است.

علی صادقی درباره وضعیت ترافیکی جاده‌های مازندران گفت: در حال حاضر ترافیک در محورهای کندوان و هراز نیمه سنگین تا سنگین گزارش شده است. همچنین تردد در جاده‌های سوادکوه و کیاسر به صورت عادی و روان جریان دارد.

وی افزود: با توجه به وضعیت ترافیکی در محورهای اصلی استان، تدابیر لازم برای تخلیه بار ترافیکی و تسهیل در عبور و مرور اتخاذ شده است.

منبع: مهر

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.

 
  • گزارش میدانی «شرق» از آوار جنگ بر سر بیمارستان مطهری، انتقال بیماران و مرگ سه نفر در بیمارستان جایگزین
  • گزارش میدانی «شرق» از داروخانه‌های منتخب و مسئله‌ای که با کمبود دارو، گرانی و اختلال در تأمین ادامه دارد