پیش بینی هوای گیلان فردا سه شنبه 1 اردیبهشت/ هشدار بارندگی رگباری در ارتفاعات
مدیرکل هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح زرد خبر داد و اعلام کرد: کاهش چهار تا هشت درجه ای متوسط دما طی فردا پیش بینی می شود.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
مدیرکل هواشناسی گیلان، از صدور هشدار فعالیت سامانه ناپایدار خبر داد و گفت: احتمال بارندگی های رگباری و شدید طی فردا سه شنبه، اول اردیبهشت وجود دارد.
محمد دادرس آسمان گیلان را نیمه ابری تا ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: ماسوله با ۶ و لوشان با ۲۴ درجه سلسیوس سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند.
وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده نفوذ تدریجی سامانه ناپایدار و شمالی شدن جریانات در منطقه دانست و افزود: طی عصر و شب امروز دوشنبه، ۳۱ فروردین، شاهد ابرناکی و مه آلود شدن هوا و وزش باد و بارندگی رگباری و شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها و رعد و برق و احتمال تگرگ تا اوایل صبح چهارشنبه خواهیم بود.
مدیرکل هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح زرد خبر داد و بیان کرد: کاهش چهار تا هشت درجه ای متوسط دما طی فردا پیش بینی می شود.
به گفته دادرس، احتمال آبگرفتگی و بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه ها و مسیل ها و جاری شدن سیلاب و روان آب و طغیان رودخانه ها و لغزش و رانش و شکسته شدن درختان و اصابت صاعقه وجود دارد.
وی متذکر شد: به تدریج طی چهارشنبه با خروج سامانه بارشی، روند کاهش ابر و افزایش نسبی دما تا اوایل هفته آینده پیش بینی می شود.