|

پیش بینی هوای فارس فردا دوشنبه 31 فروردین/ هشدار وزش باد شدید و رگبار تا پایان هفته

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی استان فارس با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید به جو استان، از آغاز بارش‌های پراکنده در نواحی شمال غربی خبر داد.

پیش بینی هوای فارس فردا دوشنبه 31 فروردین/ هشدار وزش باد شدید و رگبار تا پایان هفته

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی استان فارس با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید به جو استان، از آغاز بارش‌های پراکنده در نواحی شمال غربی خبر داد و اعلام کرد که بر اساس تحلیل مدل‌های هواشناسی، از روز دوشنبه تا پنج‌شنبه، ۳۱ فروردین تا سوم اردیبهشت فعالیت این سامانه در نیمه غربی، شمالی و مناطق مرکزی تشدید خواهد شد.

محمد علیزاده ضمن تشریح آخرین وضعیت جوی استان اظهار کرد: با توجه به بررسی و تحلیل آخرین خروجی مدل‌های پیش‌بینی، امروز یکشنبه ۳۰ فروردین‌ماه، پیرو هشدار سطح زرد شماره ۷، با ورود سامانه بارشی شاهد افزایش ابر و بارش‌های پراکنده در برخی نقاط شمال غربی استان خواهیم بود.

وی در ادامه به گسترش فعالیت این سامانه در روزهای آتی اشاره کرد و افزود: به‌تدریج از روز دوشنبه ۳۰ فروردین تا اواخر روز پنج‌شنبه سوم اردیبهشت، در سطح استان به‌ویژه در نیمه غربی، مناطق شمالی و بخش‌های مرکزی، بارش باران گاهی به‌صورت رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی فارس همچنین نسبت به وقوع پدیده‌های جوی ناگهانی هشدار داد و گفت: در پاره‌ای از نقاط مستعد، احتمال بارش تگرگ وجود دارد و در بعضی ساعت‌ها نیز وزش باد شدید موقتی در سطح استان دور از انتظار نیست.

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.