پیش بینی هوای قزوین فردا شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴/ بارندگی ادامه دارد
کارشناس اداره کل هواشناسی قزوین از ادامه بارندگیها تا بامداد روز یکشنبه هفته آینده در سطح استان خبر داد.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
مهدی آخوندی کارشناس اداره کل هواشناسی قزوین اظهار کرد: خروجی مدلهای هواشناسی نشان میدهد که تا صبح روز یکشنبه هفته آینده با گذر امواج تراز میانی جو، در برخی مناطق افزایش ابر، بارش باران با احتمال رعد و برق و وزش بادهای به نسبت شدید را در سطح منطقه خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: برهمین اساس روز گذشته هشدار سطح زرد برای بعدازظهر شنبه تا بامداد روز یکشنبه هفته آینده از سوی این اداره کل صادر شد.
به گفته وی، براین اساس، از فردا شب (شنبه) تا صبح یکشنبه ناپایداریها از گسترش بیشتری برخوردار خواهد بود.
این کارشناس هواشناسی خاطرنشان کرد: از صبح یکشنبه هفته آینده به تدریج تا اواخر هفته جو استان پایدار خواهد بود و به لحاظ دمایی نیز روند افزایش نسبی دما را پیش رو خواهیم داشت.
آخوندی یادآور شد: در شبانه روز گذشته شهرهای آوج با چهار و رازمیان در بخش رودبار الموت غربی با ۱۸ درجه سانتیگراد به ترتیب خنک ترین و سردترین مناطق استان بودند و دمای هوای قزوین نیز طی این مدت پنج تا ۱۶ درجه سانتیگراد بالای صفر در نوسان بود.
آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.