تصادف در جاده مهاباد - بوکان ۲ فوتی و چهار مصدوم برجا گذاشت
مسوول اورژانس و فوریت های پزشکی مهاباد گفت: تصادف ۲ دستگاه خودرو سواری در جاده مهاباد به بوکان، موجب فوت شدن ۲ نفر و مصدومیت چهار نفر دیگر از سرنشینان شد.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
مسوول اورژانس و فوریت های پزشکی مهاباد گفت: تصادف ۲ دستگاه خودرو سواری در جاده مهاباد به بوکان، موجب فوت شدن ۲ نفر و مصدومیت چهار نفر دیگر از سرنشینان شد.
محسن رسولی افزود: با اعلام تصادف بین ۲ دستگاه خودرو سمند و پیکان وانت در نزدیکی روستای قره بلاغ در محور مهاباد به بوکان بلافاصله چهار دستگاه آمبولانس در محل حادثه حضور یافتند.
وی ادامه داد: در این حادثه ۲ خانم از سرنشینان در مسیر انتقال به بیمارستان جان خود را از دست دادند و چهار مصدوم دیگر هم ضمن اقدامات اولیه درمانی به بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد اعزام شدند.
مسوول اورژانس و فوریت های پزشکی مهاباد گفت: مصدومان این حادثه از ناحیه سر و دست مصدوم و هم اکنون تحت نظر کادر درمان قرار دارند.
علت اصلی این حادثه توسط کارشناسان پلیس راه آذربایجانغربی در دست بررسی است.
محور مهاباد به بوکان (جاده برهان) ۶۵ کیلومتر طول دارد و به علت وجود پیچهای خطرناک تردد اتوبوس و کامیون و سبقت در ۸۰ درصد این مسیر ممنوع است.
این مسیر به علت آنکه ارتباط دهنده استانهای کردستان و آذربایجانغربی به شمار میرود، همواره یکی از پرترددترین مسیرهای جنوبی استان آذربایجانغربی به شمار میرود و حذف نقاط حادثهخیز و افزایش عرض آن در کاهش حوادث رانندگی از اهمیت فوقالعادهای برخوردار است.
آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.