پیش بینی هوای گیلان فردا شنبه 4 بهمن 1404 / وزش باد جنوبی طی امروز و فردا
در حال حاضر امامزاده اسحاق با منفی ۱.۷ و جیرکل با ۹.۹ درجه سلسیوس سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
مدیرکل هواشناسی گیلان از ثبت دمای منفی ۶.۸ درجه سلسیوس در استان طی ۲۴ ساعت اخیر خبر داد و گفت: صبح امروز جیرنده سردترین نقطه استان بود.
محمد دادرس آسمان گیلان را کمی تا نیمه ابری دانست و اظهار کرد: در حال حاضر امامزاده اسحاق با منفی ۱.۷ و جیرکل با ۹.۹ درجه سلسیوس سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند.
وی جیرنده را با دمای منفی ۶.۸ درجه سلسیوس، سردترین نقطه استان در صبح امروز جمعه سوم بهمن دانست و افزود: نقشه های هواشناسی نشان دهنده استقرار جوی نسبتا پایدار در منطقه است.
مدیرکل هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح زرد خبر داد و گفت: طی امروز و فردا شاهد وزش باد جنوبی شدید و خیلی شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها خواهیم بود که با کولاک برف همراه است.
دادرس از افزایش ۳ تا ۶ درجه ای متوسط دما خبر داد و خاطرنشان کرد: احتمال آسیب به سازه های موقت و سست بنیان و سقوط اجسام از ارتفاع و شکستن درختان و آتش سوزی در جنگل ها و مراتع وجود دارد.
وی اضافه کرد: تا اواسط هفته آینده گاهی با شکل گیری ناپایداری های موقتی، در بعضی نقاط شاهد افزایش ابر خواهیم بود و رگبار و رعد و برق پراکنده و بارش برف پراکنده در ارتفاعات دور از انتظار نیست
آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.