پیش بینی هوای گلستان فردا چهارشنبه 12 آذر 1404/ بارش باران و کاهش دما در راه است
بر اساس الگوهای پیشیابی، از امروز سه شنبه منطقه بهتدریج تحتتأثیر جریانات ناپایدار قرار گرفته و این شرایط موجب افزایش ابر، بارش باران و کاهش محسوس دما در استان خواهد شد.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
کارشناس هواشناسی گلستان گفت: از امروز سه شنبه استان تحتتأثیر جریانات ناپایدار قرار میگیرد که پیامد آن افزایش ابر، بارندگی و کاهش دما است.
مهدیه اصحابی اظهار کرد: بر اساس الگوهای پیشیابی، از امروز سه شنبه منطقه بهتدریج تحتتأثیر جریانات ناپایدار قرار گرفته و این شرایط موجب افزایش ابر، بارش باران و کاهش محسوس دما در استان خواهد شد.
وی افزود: با تقویت این جریانات از فردا چهارشنبه، انتظار میرود شدت و گستره بارشها در سطح استان افزایش یابد.
به گفته اصحابی، بارشها در ارتفاعات بهصورت برف پیشبینی میشود.
کارشناس پیشبینی هواشناسی با اشاره به مدتزمان فعالیت این سامانه گفت: فعالیت این سامانه بارشی تا ظهر روز پنجشنبه ادامه دارد و پس از آن، جو استان بهتدریج پایدار خواهد شد.
آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.