|

پیش بینی هوای یزد فردا 5 آذر 1404؛ تجربه دمای زیر صفر برای شش شهرستان

کارشناس هواشناسی یزد از سرمای شبانه و دمای زیر صفر در نیمی از شهرستان‌های استان خبر داد و نسبت به افزایش غلظت آلاینده‌ها هشدار داد.

پیش بینی هوای یزد فردا 5 آذر 1404؛ تجربه دمای زیر صفر برای شش شهرستان

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

کارشناس هواشناسی یزد از سرمای شبانه و دمای زیر صفر در نیمی از شهرستان‌های استان خبر داد و نسبت به افزایش غلظت آلاینده‌ها هشدار داد.

صبح امروز، استان یزد شاهد یکی از سردترین روزهای پاییزی بود و شش شهرستان این استان دمای زیر صفر را تجربه کردند. کارشناس هواشناسی یزد با اشاره به تداوم پایداری جوی، از احتمال افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق صنعتی و پرتردد خبر داد.

میرحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، اظهار کرد: جو استان طی روزهای پیش‌رو آرام خواهد بود و بارش قابل توجهی در انتظار نیست.

وی افزود: سکون نسبی هوا و سرمای شبانه، به ویژه در مناطق مرکزی و صنعتی، می‌تواند موجب تشدید آلودگی هوا شود و نیازمند رعایت هشدارهای بهداشتی است.

وی همچنین پیش‌بینی کرد: از بعدازظهر چهارشنبه تا روز پنجشنبه، شاهد افزایش موقت ابر در آسمان استان خواهیم بود، اما این تغییر جوی تأثیر محسوسی بر دمای هوا نخواهد داشت. نوسانات دما تا پایان هفته محدود خواهد بود.

میرحسینی دمای کمینه امروز در برخی نقاط استان را نیز تشریح کرد و گفت: اسفندآباد، سبزدشت و چاه‌افضل با دمای منفی 8 درجه، سردترین مناطق بودند و شش شهرستان شامل اردکان، اشکذر، بهاباد، مروست، هرات و میبد نیز زیر صفر ثبت شد. دمای کمینه شهر یزد نیز بامداد امروز 3 درجه سانتی‌گراد گزارش شده است.

این کارشناس هواشناسی از شهروندان، به ویژه افراد حساس، خواست در ساعات ابتدایی روز و هنگام افزایش آلودگی هوا، از تردد غیرضروری خودداری کنند و اقدامات حفاظتی لازم را رعایت کنند.

 

 

منبع: مهر

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.