|

۴ حیوان آزار در گلستان دستگیر شدند

به دنبال کسب خبر و انتشار کلیپی در خصوص حیوان آزاری در یکی از مناطق روستایی شهرستان، موضوع در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

۴ حیوان آزار در گلستان دستگیر شدند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

فرمانده انتظامی شهرستان مینودشت از دستگیری چهار متهم حیوان آزار در یکی از مناطق روستایی مینودشت در پی انتشار کلیپ آن در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش مینودشت، سرهنگ روح اله اسکندریان، عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در مینودشت اظهار کرد: به دنبال کسب خبر و انتشار کلیپی در خصوص حیوان آزاری در یکی از مناطق روستایی شهرستان، موضوع در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت. 

وی تصریح کرد: بلافاصله چند اکیپ از مأموران انتظامی با هدایت فرمانده انتظامی شهرستان و با اشراف اطلاعاتی و شناسایی محل دقیق وقوع جرم به محل اعزام و چهار نفر از عوامل اصلی این حیوان آزاری شناسایی و با هماهنگی مراجع قضایی دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان مینودشت ابراز کرد: برابر قوانین ایران، حیوان آزاری جرم محسوب می‌شود و مجازات‌هایی برای آن در نظر گرفته شده است.

وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه مورد مشابه مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ گزارش دهند.

منبع: فارس

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.

 
  • گزارش «شرق» از رونق خرید و فروش مقاله و مدارک «ضمن خدمت» در سایه اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان
  • بررسی وضعیت صنعت پلاسما به عنوان حلقه راهبردی امنیت سلامت کشور