تعطیلی یک مدرسه به علت گازگرفتگی دانشآموزان در مشهد / ماجرا چیست؟
در پی اعلام مرکز فرماندهی ۱۲۵ مبنی بر گازگرفتگی تعدادی از دانشآموزان در یک مدرسه، آتشنشانان ایستگاه ۱۰ بلافاصله عازم محل حادثه در خیابان ابوطالب شدند.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
سخنگوی عملیات سازمان آتشنشانی مشهد از گازگرفتگی تعدادی از دانشآموزان در یک مدرسه واقع در خیابان ابوطالب خبر داد و گفت: دانشآموزان مسموم به بیمارستان منتقل شدند.
آتشپاد دوم حسن نجمی اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فرماندهی ۱۲۵ مبنی بر گازگرفتگی تعدادی از دانشآموزان در یک مدرسه، آتشنشانان ایستگاه ۱۰ بلافاصله عازم محل حادثه در خیابان ابوطالب شدند.
سخنگوی عملیات سازمان آتشنشانی مشهد افزود: آتشنشانان در صحنه با تعدادی دانشآموز مسموم مواجه شدند که بلافاصله پس از انجام کمکهای اولیه، تحویل عوامل اورژانس حاضر در محل شدند و با اتوبوس آمبولانس به مراکز درمانی انتقال یافتند.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس بررسیهای کارشناسی آتشنشانان، با هماهنگی مدیران آموزش پرورش این مدرسه برای نوبت عصر به صورت مجازی اعلام شد تا موارد ایمنی لازم مورد بازبینی و کنترل قرار گیرد.
نجمی اعلام کرد: کارشناسان آتشنشانی در حال بررسی دقیق علت این حادثه هستند و نتیجه نهایی پس از تکمیل اعلام خواهد شد.
آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.