|

پیش بینی هوای گیلان فردا سه شنبه 4 شهریور/ افزایش ارتفاع موج در سواحل گیلان

دیلمان با ۱۴ و لوشان با ۳۸ درجه سلسیوس به ترتیب خنک ترین و گرم ترین نقاط استان هستند.

پیش بینی هوای گیلان فردا سه شنبه 4 شهریور/ افزایش ارتفاع موج در سواحل گیلان

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مدیرکل هواشناسی گیلان، از افزایش ارتفاع موج در سواحل گیلان طی فردا تا پنجشنبه خبر داد و گفت: شرایط برای کاهش نسبی دما فراهم می شود.

محمد دادرس آسمان گیلان را صاف تا قسمتی ابری دانست و اظهار کرد: دیلمان با ۱۴ و لوشان با ۳۸ درجه سلسیوس به ترتیب خنک ترین و گرم ترین نقاط استان هستند.

وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده استقرار هوای گرم و پایدار طی امروز در منطقه دانست و افزود: آسمانی صاف تا قسمتی ابری، همراه با وزش باد پیش بینی می شود.

به گفته مدیرکل هواشناسی گیلان، طی سه شنبه تا پنجشنبه، با فعالیت جریانات کم و بیش ناپایدار در منطقه، شرایط برای افزایش ابر و رگبار و رعد و برق شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها و روند کاهش نسبی دما فراهم می شود.

دادرس، از صدور هشدار سطح زرد برای مناطق ساحلی خبر داد و گفت: بیشینه ارتفاع موج در سواحل گیلان طی بازه مذکور، ۷۰ تا ۱۰۰ سانتی متر پیش بینی شده است.

وی اضافه کرد: از روز جمعه مجددا با استقرار هوای غالبا پایدار، کاهش ابر و روند افزایش دما تا اواسط هفته آینده مورد انتظار است.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.