مهارآتش سوزی در شهربازی محمودآباد+ویدئو
فرماندار محمود آباد گفت: آتش سوزی چرخ و فلک در شهربازی سیمرغ این شهرستان بدون تلفات جانی کنترل و مهار شد.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
فرماندار محمود آباد گفت: آتش سوزی چرخ و فلک در شهربازی سیمرغ این شهرستان بدون تلفات جانی کنترل و مهار شد.
مهدی قاسمی روز پنجشنبه اظهار کرد: این آتش سوزی که به خاطر سهل انگاری یکی از افراد حاضر در این چرخ و فلک ایجاد شده بود با اقدام به موقع نیروهای آتش نشانی خاموش شد.
وی گفت: یکی از شهروندانی که در حال استفاده از این چرخ و فلک بود ته سیگار خود را داخل یکی از این کابین ها رها کرده و این امر عاملی برای آتش سوزی در این شهر بازی شده است.
فرماندار محمود آباد با اشاره به این مطلب که کابینی که دچار آتش سوزی شد در ارتفاعی بالا قرار داشت، اظهار کرد: چرخ و فلک موجود در این شهر بازی برای دور زدن چند دقیقه ای زمان نیاز دارد که این امر زمینه ای برای گسترش آتش سوزی در کابین های دیگر شد.
این مقام مسوول تصریح کرد: بعد از وقوع حادثه عوامل آتش نشانی به سرعت در محل حضور یافته و این آتش سوزی بدون هیچ تلفات جانی خاموش شد.
مازندران ۱۵ شهرستان ساحلی دارد که محمود آباد با ۳۰ کیلومتر ساحل آزاد و بیش از ۱۲۰ راه دسترسی دارای ۱۶ طرح، بابلسر با ۲۷ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۳ کیلومتر نوار ساحلی قابل شنا، از شاخصترین شهرستان های مرکزی استان در اجرای این طرح محسوب می شوند.
آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.