|

کشف ۳۴ جسد در سعادت‌آباد تکذیب شد

یک منبع آگاه در پلیس تهران این خبر را کاملاً تکذیب کرد و تأکید کرد که چنین موضوعی صحت ندارد و هیچ‌گونه موردی از این دست ثبت نشده است.

کشف ۳۴ جسد در سعادت‌آباد تکذیب شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

ساعتی قبل خبری در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر کشف ۳۴ جسد در یک خانه در سعادت‌آباد تهران که گفته می‌شد  پزشکی قانونی اعلام کرده بود که تمامی این افراد ابتدا بر اثر مصرف داروی دیازپام دچار خواب عمیق شده و سپس به دلیل گازگرفتگی جان خود را از دست داده‌اند.

اما یک منبع آگاه در پلیس تهران این خبر را کاملاً تکذیب کرد و تأکید کرد که چنین موضوعی صحت ندارد و هیچ‌گونه موردی از این دست ثبت نشده است.

پلیس از شهروندان خواست به اخبار رسمی و موثق توجه کنند و نسبت به انتشار شایعات در فضای مجازی خودداری کنند.

 

منبع: تسنیم

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 
  • گزارش «شرق» از سربازمعلمانی که دو برابر زمان تحصیل کار کردند، اما به آنها کارت پایان خدمت نمی‌دهند
  • گزارشی درباره بخشش خانواده اولیای دم در پی اعلام گذشت از قاتل در پرونده «داریوش مهرجویی و همسرش»‌
  • گزارش «شرق» از تغییرات اساسی در آیین‌نامه جدید آموزش و پرورش برای ثبت‌نام دانش‌آموزان افغانستانی
  • روایت زندگی و فعالیت‌های حمید مرادی، فعال‌محیط‌زیست جان‌باخته، از زبان خانواده، وستان و همکارانش