پلیس فتا به زائران اربعین هشدار داد
رئیس پلیس فتا گیلان گفت: هرگونه ثبتنام برای حضور در پیادهروی اربعین از طریق سامانه رسمی سماح معتبر است.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
سرهنگ امیرحسین نقیمهر با اشاره به نزدیک شدن اربعین حسینی و آغاز سفر زائران به کربلای معلی و سوءاستفاده برخی افراد سودجو، رعایت نکات ایمنی در فضای مجازی و حقیقی ضروری دانست و گفت: هرگونه ثبتنام برای حضور در پیادهروی اربعین فقط و فقط از طریق سامانه رسمی سماح معتبر است .
وی با بیان اینکه زائران از ذخیرهسازی رمزها، اطلاعات بانکی و مدارک شخصی در تلفن همراه خویش خودداری کنند افزود: در صورت مواجهه با هرگونه پیامک، ایمیل یا لینک ناشناس، از باز کردن آن صرفنظر کنند تا از سرقت اطلاعات جلوگیری شود.
رئیس پلیس فتا گیلان گفت: زائران برای خرید ملزومات سفر، به فروشگاههای اینترنتی که نماد اعتماد الکترونیکی دارد مراجعه کنند و به تبلیغات مشکوک و پیشنهادهای غیرمعمول توجه نکنند.
آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.