|

پیش بینی هوای گیلان فردا چهارشنبه 18 تیرماه/احتمال بارش های همرفتی

مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: با خروج تدریجی سامانه بارشی، آسمان از فردا تا اوایل هفته آینده در بیشتر ساعات آفتابی است.

پیش بینی هوای گیلان فردا چهارشنبه 18 تیرماه/احتمال بارش های همرفتی

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: با خروج تدریجی سامانه بارشی، آسمان از فردا تا اوایل هفته آینده در بیشتر ساعات آفتابی است.

محمد دادرس  آسمان گیلان را ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: جیرنده با ۱۲ و املش با ۳۱ درجه سلسیوس به ترتیب خنک ترین و گرم ترین نقاط استان هستند.

وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده استقرار توده هوای خنک و نسبتا ناپایدار طی امروز در منطقه دانست و افزود: ابرناکی و مه آلود بودن هوا و وزش باد و بارندگی رگباری و شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها و احتمال تگرگ مورد انتظار است.

مدیرکل هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح زرد برای روزهای پایانی هفته خبر داد و خاطرنشان کرد: به تدریج از عصر و شب امروز، ضمن تضعیف ناپایداری، غالبا آسمان صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و وزش باد و روند افزایش نسبی دما تا جمعه پیش بینی می‌شود.

به گفته دادرس، طی این مدت گاهی با شکل گیری ناپایداری های موقتی و همرفتی، شرایط برای رگبار و رعد و برق شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها مهیاست.

وی از احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه ها و مسیل ها و جاری شدن سیلاب و روان آب و طغیان رودخانه های فصلی و آبگرفتگی معابر و... خبر داد و گفت: از جمعه با تقویت توده هوای گرم در منطقه، روند افزایش محسوس دما تا اواسط هفته آینده پیش بینی می شود.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.