|

یک کوهنورد در رودسر ناپدید شد

رئیس جمعیت هلال احمر رودسر از اعزام تیم‌های امدادی به ارتفاعات قله سماموس برای یافتن یک کوهنورد اهل املش خبر داد که به دلیل مه‌گرفتگی در مسیر بازگشت، مفقود شده است.

یک کوهنورد در رودسر ناپدید شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

علی‌اکبر تمجیدی  اظهار کرد: یک کوهنورد اهل شهرستان املش که جمعه برای صعود به ارتفاعات قله سماموس عزیمت کرده بود، به دلیل شرایط جوی نامناسب و مه‌گرفتگی شدید، مسیر بازگشت خود را گم کرده و ارتباط او با همراهان و خانواده‌اش قطع شده است.

وی افزود: پس از اعلام مفقودی این فرد، تیم‌های امداد و نجات جمعیت هلال احمر مستقر در پایگاه چابکسر، با استفاده از تجهیزات موقعیت‌یاب و هماهنگی با نیروهای محلی، به ارتفاعات جواهردشت و محدوده قله سماموس اعزام شدند.

رئیس جمعیت هلال احمر رودسر با بیان اینکه شرایط کوهستانی منطقه و کاهش دید افقی ناشی از مه، عملیات جست‌وجو را دشوار کرده، گفت: تیم‌های امدادی در حال بررسی مسیرهای احتمالی حرکت کوهنورد هستند و تلاش‌ها برای یافتن وی ادامه دارد.

تمجیدی در پایان از مردم، کوهنوردان و علاقمندان به طبیعت خواست تا پیش از ورود به مناطق کوهستانی، وضعیت جوی را بررسی کرده و تجهیزات ارتباطی و ایمنی لازم را همراه داشته باشند.

منبع: مهر

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 
  • گزارش میدانی «شرق» از محله دختر گمشده، دو روز پس از پیداشدن پیکرش در بیابان
  • خانواده‌های عزادار انفجار بندر شهید رجایی در چهلم عزیزانشان خواهان اعلام رسمی علت فاجعه و معرفی و مجازات مقصران هستند