پلیس راه راهور فراجا جزئیات محدودیتهای ترافیکی امروز ۱۳ خرداد ماه را اعلام کرد
سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیتهای ترافیکی در محورهای اصلی کشور بهمنظور مدیریت سفرهای تعطیلات پیشرو خبر داد.

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ این محدودیتها از ظهر امروز سهشنبه 13 خرداد 1404 آغاز شده و تا صبح شنبه 17 خرداد ادامه خواهد داشت.
سرهنگ محبی اعلام کرد: تردد موتورسیکلتها از ساعت 12:00 ظهر امروز سهشنبه 13 خرداد تا ساعت 06:00 صبح شنبه 17 خرداد در محورهای کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه و تهران - سمنان - مشهد و بالعکس ممنوع است.
آزادراه خلیج فارس (تهران-قم)
جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به محدودیتهای آزادراه تهران - قم گفت:تردد انواع وسایل نقلیه در مسیر جنوب به شمال این آزادراه، از محدوده پل واوان تا پل شهید کاظمی، از ساعت 22:00 سهشنبه 13 خرداد تا ساعت 18:00 چهارشنبه 14 خرداد ممنوع خواهد بود.
وی افزود: مسیرهای جایگزین برای این محدوده شامل خروجیهای حسنآباد، کهریزک، کمربندی دوم تهران و آزادراه ساوه - تهران یا خروجی فرودگاه امام خمینی (ره) است.
پلیس راه راهور فراجا جزئیات محدودیتهای ترافیکی امروز 13 خرداد ماه را اعلام کرد
محور کرج – چالوس
سرهنگ محبی به محدودیتهای ترافیکی در محور کرج - چالوس اشاره کرد و گفت: تردد تریلر، کامیون و کامیونت در محور کرج - چالوس بهصورت کامل ممنوع است.
محدودیتهای احتمالی با توجه به حجم ترافیک
از ساعت 12:00 روز سهشنبه 13 خرداد، مسیر مرزنآباد به سمت تهران بهطور کامل مسدود خواهد شد.
از ساعت 14:00 همان 13 خرداماه نیز، مسیر شمال به جنوب از ابتدای پل زنگوله تا انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس یکطرفه میشود.
همچنین از ساعت 24:00، مسیر پل زنگوله تا مرزنآباد دوطرفه بازگشایی خواهد شد.
سرهنگ محبی از تمامی رانندگان خواست ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، از عجله و شتاب در مسیر پرهیز کرده و با رعایت نکات ایمنی، سفری ایمن را برای خود و دیگران رقم بزنند.
آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.