|

اعدام قاتل شیلر رسولی

حکم قصاص قاتل مرحومه شلیر رسولی صبح امروز اجرا شد.

اعدام قاتل شیلر رسولی

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ؛ 14 شهریورماه سال 1401 و حسب تحقیقات اولیه بازپرس دادگستری مریوان یکی از اراذل و اوباش شهرستان مریوان اقدام به گروگانگیری و سپس قصد تعرض به یک زن 36 ساله اهل روستای چشمیدر از توابع شهرستان سروآباد را داشته بود که وی از طبقه دوم ساختمان به پایین پرت می‌شود و بر اثر شدت جراحات وارده عصر سه روز بعد در 17 شهریورماه در بیمارستان کوثر سنندج فوت کرد.

پس از دستگیری متهم رئیس کل دادگستری استان کردستان از صدور کیفرخواست برای این فرد به اتهام قتل عمد، سه فقره آدم‌ربایی، قدرتنمایی با چاقو و ضرب و جرح عمدی خبر داد.

14 مردادماه سال گذشته، رئیس کل دادگستری کردستان از صدور حکم قصاص پرونده فرد متهم به قتل مرحومه «شلیر رسولی» خبر داد و گفت: بر‌اساس حکم صادره، شعبه اول دادگاه کیفری یک استان کردستان به استناد بند (ب) ماده 290 قانون مجازات اسلامی، متهم این پرونده را به علت مباشرت در ارتکاب قتل عمدی به مجازات قصاص نفس با رد تفاضل دیه محکوم کرده است.  

بر اساس اخبار واصله صبح امروز حکم قصاص قاتل مرحومه شلیر رسولی اجرا شد. خبرنگار تسنیم در تلاش است جزئیات را به صورت تکمیلی در اختیار مخاطبان قرار دهد.

منبع: تسنیم