|

ارائه بن‌کارت ۲ تا ۴ میلیونی کتاب به دانشجویان نخبه تحت حمایت کمیته امداد

معاون امور فرهنگی کمیته امداد از ارائه بن‌کارت ۲ تا ۴ میلیونی به دانشجویان نخبه تحت حمایت، برای خرید از نمایشگاه بین‌المللی کتاب خبر داد.

ارائه بن‌کارت ۲ تا ۴ میلیونی کتاب به دانشجویان نخبه تحت حمایت کمیته امداد

به گزارش گروه رسانه ای شرق،حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی متقی‌فر، معاون امور فرهنگی کمیته امداد، امداد از ارائه بن‌کارت ۲ تا ۴ میلیون تومانی به دانشجویان نخبه تحت حمایت کمیته امداد برای خرید از سی‌ و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد و افزود: حدود ۱۵۰۰ نفر از دانشجویان و نخبگان تحت حمایت از این بن‌کارت برخوردار شده‌اند.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد خاطرنشان کرد: دانشجویان مشمول این بن‌کارت‌ها می‌توانند به صورت مجازی و کاملا رایگان، کتاب‌های مورد نیاز خود را سفارش داده و از طریق پست دریافت کنند.

متقی‌فر با بیان اینکه این طرح با همکاری کمیته امداد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (خانه کتاب و ادبیات ایران) اجرا می‌شود، اظهار کرد: این اقدام در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی و حمایت از نخبگان انجام شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، شایان ذکر است سی ‌و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم برای ایران» از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت در مصلای امام خمینی(ره) برگزار می‌شود و بخش مجازی نمایشگاه نیز از طریق سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان فراهم کرده است.

منبع: ایسنا