|

بدلکاری خطرناک در خیابان‌های شهر: توقف خودروی متخلف پس از نمایش پرخطر! + ویدیو

رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: در پی انتشار ویدیویی در فضای مجازی که در آن زنی بر روی سقف یک خودروی پراید در حال حرکت در جاده نشسته بود؛ دستور توقف خودروی متخلف صادر شد.

بدلکاری خطرناک در خیابان‌های شهر: توقف خودروی متخلف پس از نمایش پرخطر! + ویدیو

به گزارش گروه رسانه ای شرق، سرهنگ احمد کرمی‌اسد، روز یکشنبه افزود: پس از انتشار این ویدئو، دستور شناسایی و پیگیری این تخلف صادر شد و تحقیقات اولیه نشان داد که زن حاضر در ویدئو، مالک خودرو بوده است.

سردار کرمی‌اسد ادامه داد: پس از تماس پلیس با این فرد، مقرر شد وی برای ارائه توضیحات به پلیس راهور مراجعه کند و این زن جوان در پاسخ اولیه مدعی شد که اقدامش به‌منظور تمرین بدلکاری بوده و قصد دیگری نداشته است.

وی اظهار کرد: با این حال، وی در زمان تعیین‌شده به پلیس مراجعه نکرد و در ادامه بررسی‌ها مشخص شد که خودروی مذکور ابتدا در استان لرستان رؤیت شده و سپس در استان همدان توسط پلیس توقیف و به پارکینگ منتقل شده است.

پلیس راه راهور فراجا تأکید کرده است که این تخلف به مراجع قضائی ارجاع خواهد شد و از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده چنین موارد خطرناکی، موضوع را به پلیس گزارش دهند تا از وقوع حوادث احتمالی جلوگیری شود.

 

منبع: مهر