|

«درگذشت مهسا اصغری، تنها دانش‌آموز بستری حادثه آتش‌سوزی سرویس مدرسه در ارومیه»

در پی حادثه آتش‌سوزی سرویس مدرسه در ارومیه، مهسا اصغری، تنها دانش‌آموزی که در این حادثه دچار جراحات شدید شده بود، ساعاتی پیش بر اثر شدت جراحات خود جان باخت.

«درگذشت مهسا اصغری، تنها دانش‌آموز بستری حادثه آتش‌سوزی سرویس مدرسه در ارومیه»

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ این حادثه هولناک که چند روز پیش در ارومیه رخ داد، موجب آسیب دیدگی چندین نفر از دانش‌آموزان شد. مهسا اصغری که در هنگام آتش‌سوزی به شدت مجروح شده بود، پس از انتقال به بیمارستان و تحت درمان قرار گرفتن، در نهایت به دلیل شدت جراحات جان خود را از دست داد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که این حادثه زمانی رخ داد که سرویس مدرسه‌ای که دانش‌آموزان در آن حضور داشتند، دچار آتش‌سوزی شده و موجب بروز جراحات مختلف برای برخی از دانش‌آموزان گردید. مهسا اصغری پس از وقوع این حادثه به بیمارستان منتقل شد و کادر درمانی در تلاش بودند تا او را نجات دهند، اما متأسفانه تلاش‌ها به نتیجه نرسید و وی جان خود را از دست داد.

این واقعه دلخراش موجب تأثر و نگرانی شدید خانواده‌ها و جامعه آموزشی در ارومیه شده است. مسئولان محلی و آموزشی در حال پیگیری دقیق علل و شرایط این حادثه هستند تا از بروز چنین رویدادهایی در آینده جلوگیری کنند.