|

مدیر آموزش و پرورش بشاگرد برکنار شد

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بشاگرد به دلیل رعایت نکردن ضوابط و شیوه‌نامه‌های مربوط به برگزاری اردوهای دانش‌آموزی، از سمت خود برکنار شد.

مدیر آموزش و پرورش بشاگرد برکنار شد

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ بر اساس گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش هرمزگان این تصمیم در پی بررسی‌های انجام‌شده توسط هیأت نظارت بر اردوها و با تأکید بر لزوم حفظ ایمنی، سلامت و کرامت دانش‌آموزان اتخاذ شده است. بر اساس اعلام مسئولان آموزش و پرورش استان، در روند اجرای یک اردوی دانش‌آموزی در این شهرستان، مواردی از جمله نبود مجوز رسمی، عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و ایمنی، و فقدان نظارت کافی از سوی مدیریت آموزش و پرورش محلی مشاهده شده است.

اداره‌کل آموزش و پرورش هرمزگان ضمن تأکید بر حساسیت و اهمیت رعایت دقیق شیوه‌نامه‌های ابلاغی، اعلام کرد که هیچگونه قصور یا تخلفی در حوزه سلامت دانش‌آموزان قابل اغماض نیست و با هرگونه سهل‌انگاری در این زمینه، برخورد قانونی و قاطع صورت خواهد گرفت.

حسین شجاعی بعنوان سرپرست موقت اداره آموزش و پرورش بشاگرد منصوب شدند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان