|

پیش‌بینی بورس فردا شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵/ بازار همچنان صعودی است؟

بازار سهام معاملات هفته اخیر با سبزپوشی آغاز کرد و در روز ابتدایی هفته شاهد مثبت‌های قابل توجه در بازار بودیم؛ اما هر چه به انتهای هفته نزدیک شدیم از شدت این مثبت‌ها کاسته شد و درنهایت روز چهارشنبه بازار رخت سرخ بر تن کرد.

پیش‌بینی بورس فردا شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵/ بازار همچنان صعودی است؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

بورس تهران در اولین هفته مرداد ماه توانست یک نمایش دیدنی از خود به یادگار بگذارد. این مثبت‌ها همچنان ادامه خواهند یافت؟ بهنام علیخانی، کارشناس بازار سرمایه روند معاملات شنبه را تشریح می‌کند.

بازار سهام معاملات هفته اخیر با سبزپوشی آغاز کرد و در روز ابتدایی هفته شاهد مثبت‌های قابل توجه در بازار بودیم؛ اما هر چه به انتهای هفته نزدیک شدیم از شدت این مثبت‌ها کاسته شد و درنهایت روز چهارشنبه بازار رخت سرخ بر تن کرد.

شاخص کل بورس از سطح ۴ میلیون و ۸۸۴ هزار واحد در پایان هفته گذشته به ۵ میلیون و ۷۵ هزار واحد رسید و بازدهی ۳.۹ درصدی را در کارنامه خود ثبت کرد. 

شاخص هم‌وزن از یک میلیون و ۳۵۶ هزار واحد به یک میلیون و ۴۳۲ هزار واحد رسید بازدهی ۵.۶ درصدی را داشت.

بهنام علیخانی، کارشناس بازار سرمایه گفت: اگر بخواهیم نگاهی واقع‌بینانه به تابلو داشته باشیم، باید بگویم که در حال حاضر محرک‌های بنیادی بسیار خوبی در بازار فعال شده‌اند.

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: اخبار مربوط به گزارش‌های پالایشی‌ها، گزارش‌های ماهانه تیرماه، و همچنین وضعیت تقسیم سود شرکت‌ها و تعدیل قیمت پس از مجامع، پتانسیل بالایی برای حرکت رو به جلو ایجاد کرده است. علاوه بر این، ما شاهد گزارش‌های بسیار امیدبخشی در گروه‌های «غذایی»، «زراعت»، «دارو» و «فلزات اساسی» بودیم.

وی در پیش بینی معاملات روز شنبه گفت: پیش‌بینی من این است که فردا شاهد بازاری متعادل رو به مثبت باشیم. انتظار می‌رود صفوف فروش باقی‌مانده جمع‌آوری شود و تقاضا مجدداً بر عرضه پیشی بگیرد. 

علیخانی در خصوص کدام صنایع لید بازار می‌شوند اظهار کرد: در مورد لیدری بازار، معتقدم گروه‌های «فلزات اساسی»، «دارویی«، «زراعت» و «پالایشی‌ها» پتانسیل بالایی برای هدایت جریان نقدینگی دارند. اگر اتفاق خاص و خارج از چهارچوب بازار (به‌ویژه در حوزه درگیری‌های احتمالی و تنش‌های سیاسی میان ایران و ایالات متحده) رخ ندهد، در مجموع وضعیت بازار را برای ادامه هفته مثبت ارزیابی می‌کنم.

این کارشناس بازار سرمایه توضیح داد:با وجود نوسانات اخیر، همچنان نماد‌هایی در بازار یافت می‌شوند که نسبت P/E آنها زیر عدد ۳ است. البته تأکید می‌کنم این موضوع مربوط به «کلیت بازار» نیست، اما تک‌نماد‌های بسیاری همچنان در محدوده ارزندگی کامل قرار دارند.

علیخانی درنهایت گفت: من بر این باورم که اگر کسی با دید سرمایه‌گذاری میان‌مدت (سه تا شش ماهه) به بازار نگاه کند، بورس تهران قطعاً بازدهی بیشتری نسبت به طلا و سایر ابزار‌های سرمایه‌گذاری خواهد داشت. ارزندگی فعلی سهام در مقایسه با دارایی‌های فیزیکی، کفه ترازو را به نفع بازار سرمایه سنگین‌تر کرده است.

منبع: نبض بورس

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.