آخرین قیمت دلار، طلا و سکه؛ شبانگاه یکشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۵/ افزایش جزئی قیمت طلا
بهای هر اونس جهانی طلا به رقم ۴ هزار و ۴۹۴ دلار رسید و حدود ۴۰ دلار نسبت به دیروز با روند افزایشی مواجه شد.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
امروز نهم فروردین ۱۴۰۵ در پی تداوم جنگ آمریکا_اسراییل و ایران بازار طلا نسبت به دیروز روند سینوسی به خود گرفت و بهای هر قطعه سکه با کاهش و در ادامه با افزایش جزئی همراه شد و بهای هر گرم طلای ۱۸ عیار به نرخ ۱۷ میلیون و ۸۴۴ هزار تومان رسید.
*بهای طلا چقدر شد؟
بهای هر اونس جهانی طلا به رقم ۴ هزار و ۴۹۴ دلار رسید و حدود ۴۰ دلار نسبت به دیروز با روند افزایشی مواجه شد.
بهای هر گرم طلای ۱۸ عیار در پایان معاملات امروز به نرخ ۱۷ میلیون و ۸۴۴ هزار تومان رسید و با افزایش جزئی همراه شد.
*بهای سکه چقدر شد؟
بهای هر قطعه سکه امامی در پایان معاملات بازار امروز به نرخ ۱۸۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان خرید و فروش می شود و با تغییر قیمتی مواجه نشده است.
بهای هر قطعه سکه بهار آزادی در پایان معاملات امروز به رقم ۱۷۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید و حدود ۵۰۰ هزار تومان کاهش قیمت را تجربه کرد.
بهای هر قطعه نیم سکه بهار آزادی به رقم ۹۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله می شود و حدود ۵۰۰ هزار تومان با عقبگرد قیمت مواجه شد.
بهای هر قطعه ربع سکه بهار آزادی در پایان معاملات بازار به رقم ۵۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان خرید و فروش نی شود و با کاهش جزئی مواجه شد.
سکه گرمی به نرخ ۲۷ میلیون تومان معامله می شود و با افزایش قیمتی مواجه نشده است.