قیمت روز خودرو؛ شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴/ واکنش بازار خودرو به قطعنامه سازمان ملل علیه ایران
کیمیا نعمتاله_ امروز ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ بازار خودرو های پر تیراژ در اولین روز هفته با رشد قیمت همراه شد و بیشتر محصولات با افزایش قیمتی بین ۲ تا ۳۰ میلیون تومان مواجه شدند.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
در گروه محصولات ایران خودرو؛ پژو ۲۰۷ دنده ای هیدرولیک به قیمت ۹۰۳ میلیون تومان معامله می شود و نسبت به آخر هفته گذشته حدود ۱۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشته است.
پژو ۲۰۷ سقف شیشه ای دنده اتومات در معاملات امروز بازار تهران به نرخ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان عرضه می شود و ۳۰ میلیون تومان نسبت به آخر هفته گذشته افزایش قیمت داشته است.
خودروی تارا دنده ای در معاملات امروز بازار تهران به قیمت ۹۹۷ میلیون تومان معامله می شود و با تغییر قیمتی رو به رو نشده است.
خودروی تارا اتومات در معاملات امروز بازار تهران به رقم یک میلیارد و ۲۲۸ میلیون تومان رسید و دو میلیون تومان کاهش قیمت داشته است.
خودروی دنا پلاس اتوماتیک در معاملات امروز به نرخ یک میلیارد و ۲۶۸ میلیون تومان معامله می شود.
در گروه خودروسازی سایپا؛ کوییک دنده ای به قیمت ۵۴۳ میلیون تومان معامله می شود و شش میلیون تومان با افزایش قیمت همراه شده است.
خودروی ساینا S در معاملات امروز بازار تهران به قیمت ۵۷۳ میلیون تومان خرید و فروش می شود و نزدیک ۱۹ میلیون تومان با رشد قیمت همراه شد.
شاهین GL در معاملات امروز بازار تهران به نرخ ۸۹۰ میلیون تومان رسید و ۱۱ میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرد.
آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.