|

آیفون دست دوم خریدار پیدا کرد

بازار آیفون‌های دست دوم پررونق‌تر از همیشه شده است

آیفون دست دوم خریدار پیدا کرد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

طبق یک گزارش جدید از سوی CIRP، بازار جهانی آیفون‌های دست دوم با رونق چشمگیری مواجه شده است. آمار نشان می‌دهد که در سال گذشته، ۴۹ درصد از خریداران آیفون، دستگاه قدیمی خود را فروخته یا معاوضه کرده‌اند. این رقم در مقایسه با آمار ۴۳ درصدی سال ۲۰۲۰، یک رشد قابل توجه را به ثبت رسانده و حاکی از افزایش تمایل کاربران به نقد کردن دارایی خود است.

دلایل اصلی این رشد، پیشنهادهای جذاب معاوضه از سوی اپراتورها برای حفظ و جذب مشتری و همچنین گسترش پلتفرم‌های فروش کالاهای دست دوم است که گزینه‌های بهتر و بیشتری را برای خریداران فراهم می‌کنند. در مقابل، تنها ۳۷ درصد از کاربران آیفون قدیمی خود را به عنوان گوشی دوم یا برای هدیه به دیگران نگه می‌دارند که این آمار نسبت به ۴۴ درصد سال ۲۰۲۰ کاهش یافته است.

این تحولات نشان می‌دهد که کاربران، به‌ویژه در کشورهایی که قیمت آیفون نو بسیار بالاست، به گوشی‌های قدیمی خود به چشم یک دارایی باارزش و قابل مبادله نگاه می‌کنند.

منبع: زومیت

آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.