• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    مزایده جدید اموال تملیکی آغاز شد/ عرضه خودروهای ایرانی و خارجی، ماشین‌آلات و کالاهای متنوع با قیمت پایه ۱۰ هزار میلیارد ریال

    این کالاها از اموال منقول توقیفی یا تملیکی هستند که با رعایت ضوابط قانونی برای فروش عمومی در دسترس متقاضیان قرار گرفته‌اند.

    مزایده جدید اموال تملیکی آغاز شد/ عرضه خودروهای ایرانی و خارجی، ماشین‌آلات و کالاهای متنوع با قیمت پایه ۱۰ هزار میلیارد ریال

    به گزارش گروه رسانه ‌ای شرق، اردشیر رستمی مدیرکل بازاریابی و فروش اموال منقول سازمان اموال تملیکی اعلام کرد که این مزایده از روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ آغاز شده و تا پایان روز سه‌شنبه ۶ خردادماه ادامه خواهد داشت. در این دوره، ۲۵ استان کشور مشارکت دارند و بالغ بر ۳۰۰ پارتی کالای متنوع در سطح ملی به مزایده گذاشته شده است.

     

    چه کالاهایی در مزایده ۲۹۰ عرضه شده‌اند؟

    در این مزایده گسترده، مجموعه‌ای متنوع از کالاها شامل موارد زیر عرضه شده است:

    خودروهای سواری ایرانی و خارجی

    ماشین‌آلات راه‌سازی و صنعتی

    لوازم یدکی انواع وسایل نقلیه

    لوازم‌خانگی برقی و غیربرقی

    فرش و قالیچه

    منسوجات، کیف، کفش و لوازم‌التحریر

     

    این کالاها از اموال منقول توقیفی یا تملیکی هستند که با رعایت ضوابط قانونی برای فروش عمومی در دسترس متقاضیان قرار گرفته‌اند.

    علاقه‌مندان برای شرکت در مزایده باید به سامانه ستاد تدارکات الکترونیک دولت به آدرس eauc.setadiran.ir یا وب‌سایت رسمی سازمان اموال تملیکی مراجعه کنند. در این سامانه، مشخصات کامل کالاها، تصاویر، قیمت پایه، شرایط خرید و زمان‌بندی ثبت پیشنهادها درج شده است.

    بازدید حضوری از کالاها در تمامی روزهای هفته از ساعت ۶ صبح تا ۱۳ بعد از ظهر امکان‌پذیر است. آخرین فرصت برای ارائه پیشنهاد قیمتی تا ساعت ۲۴ روز سه‌شنبه ۶ خردادماه تعیین شده است. فرآیند رمزگشایی پیشنهادها در روز ۱۰ خردادماه انجام می‌شود و اسامی برندگان مزایده به‌صورت رسمی اعلام خواهد شد.

    منبع: تسنیم