|

پیش بینی قیمت دلار؛ فردا شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

قیمت دلار در روزهای سپری شده از هفته چهارم اردیبهشت به طور پیوسته روی قیمت‌های ۸۳ و ۸۴ هزار تومانی نوسان داشت. این اسکناس در آخرین معامله روز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت با رقم ۸۲ هزار و ۸۵۰ تومان به کار خود پایان داد.

پیش بینی قیمت دلار؛ فردا شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

قیمت دلار در بیشتر روزهای هفته چهارم اردیبهشت در روند رنج و در کانال ۸۳ هزار تومانی نوسان داشت. بازار انتظاری ارز گوش‌ به زنگ اخبار سیاسی در خصوص مسائل هسته‌ای ایران بود. کارشناسان اقتصادی معتقدند بازار ارز ایران در وضعیت حساسی  قرار دارد و تحولات سیاسی نقش تعیین‌کننده‌ای در جهت‌گیری قیمت‌ها دارند.

قیمت دلار در روزهای سپری شده از هفته چهارم اردیبهشت به طور پیوسته روی قیمت‌های ۸۳ و ۸۴ هزار تومانی نوسان داشت. این اسکناس در آخرین معامله روز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت با رقم ۸۲ هزار و ۸۵۰ تومان به کار خود پایان داد.

موضوعات سیاسی بیشترین سیگنال را به بازارهای مالی داد و بلاتکلیفی در روند مذاکرات هسته‌ای و توافق ایران با آمریکا معامله‌گران بازار ارز را نیز نسبت به هر گونه مبادله‌ای با وسواس همراه کرد.

 

پیش بینی قیمت دلار

موضوع تصویب پیوستن مشروط به کنوانسیون پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام، در هفته چهارم اردیبهشت، از سیگنال‌های مثبتی بود که به بازار ارز ارسال و منجر به برگشت قیمت دلار به کانال ۸۲ هزار تومانی شد.

اگرچه، کارشناسان اقتصادی با توجه به بلاتکلیفی موضوع توافق میان ایران و آمریکا با وجود برگزاری چهار دور نشست میان دو کشور، مقطع کنونی را برای اقتصاد کشور به ویژه بازارهای مالی حساس می‌دانند.

تحلیلگران بازار ارز تزریق اخبار مساعد را با روند کاهشی قیمت دلار هم‌راستا می‌دانند. آنها معتقدند در صورتی که اخبار مساعد سیاسی در خصوص توافق ایران و آمریکا منتشر شود، قیمت دلار تا ۷۵ هزار تومان نیز پایین‌ خواهد آمد.

گفتنی است روز جمعه نشست ایران با سه کشور اروپایی در استانبول برگزار شد. نتیجه این نشست می‌تواند به قیمت دلار در روز شنبه ۲۷ اردیبهشت روند دهد. این نشست، دور چهارم گفت‌وگوهای ایران با تروئیکای اروپایی عضو برجام محسوب می‌شود. دور سوم این نشست‌ها در دی‌ماه ۱۴۰۳ در ژنو برگزار شده بود.

 

قیمت تتر عقب‌نشنی محدودی کرد

قیمت درهم روز پنجشنبه با نوسان محدود ۵۰ تومان با رقم ۲۲ هزار و ۷۵۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۸۳ هزار و ۲۰۰ تومانی در حال معامله است و نسبت به روز گذشته کاهش ۳۵۰ تومانی دارد.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۰ هزار و ۳۰۰ تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح ۹۳ هزار و ۶۰ تومانی معامله شد.

قیمت اسکناس دلار مرکز مبادله روز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت رشد ۲۲۹ تومانی داشت و روی رقم ۷۱ هزار و ۶۷۲ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله نیز رشد ۲۲۳ تومانی داشت و با قیمت ۶۹ هزار و ۷۲۰ تومانی کشف شد.

منبع: تجارت نیوز