|

اعمال محدودیت در جاده کندوان

رئیس پلیس راه مازندران از ترافیک نیمه‌سنگین در خروجی محورهای کندوان، هراز و سوادکوه خبر داد و گفت: انسداد مسیر جنوب به شمال آزادراه تهران ـ شمال و محور کندوان از ساعت ۱۷ روز شنبه آغاز شده و اجرای طرح یکطرفه از خروجی مرزن‌آباد به سمت جنوب از ساعت ۲۰ انجام می‌شود.

اعمال محدودیت در جاده کندوان

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سرهنگ هادی عبادی شنبه ۱۸ مهر اظهار کرد: در حال حاضر ترافیک در خروجی محورهای کندوان، هراز و سوادکوه نیمه‌سنگین است و در خروجی مرزن‌آباد نیز حدود سه کیلومتر ترافیک ایستا وجود دارد.

 وی افزود: انسداد مسیر جنوب به شمال آزادراه تهران ـ شمال و محور کندوان از ساعت ۱۷ انجام می‌شود و از ساعت ۲۰، مسیر از خروجی مرزن‌آباد به سمت جنوب یک‌طرفه خواهد شد.

 رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به اجرای مقطعی طرح یک‌طرفه در محور هراز، از رانندگان خواست با توجه به شرایط جوی و احتمال بارش رگباری باران، قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند.

 عبادی تأکید کرد: رانندگان با سرعت مطمئنه حرکت کنند، توجه کافی به جلو داشته باشند و فاصله طولی مناسب با خودروی جلویی را رعایت کنند.

منبع: ايسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.