|

پیش بینی هوای کرمانشاه جمعه ۳ بهمن ۱۴۰۴/ بارش برف و باران در راه است

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از ورود یک سامانه بارشی فعال از بامداد فردا (جمعه) خبر داد که تا صبح یکشنبه سبب بارش برف و باران در مناطق مختلف استان خواهد شد.

پیش بینی هوای کرمانشاه جمعه ۳ بهمن ۱۴۰۴/ بارش برف و باران در راه است

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

علی محمد زورآوند اعلام کرد: از ساعات اولیه بامداد روز جمعه تا پایان صبح یکشنبه، یک سامانه جوی جدید بر منطقه حاکم خواهد شد.

وی افزود: بر اساس پیش‌بینی‌ها، این سامانه بارشی علاوه بر افزایش محسوس دمای شبانه، به‌طور متناوب منجر به وزش باد و وقوع بارش برف و باران در سرتاسر استان خواهد شد.

زورآوند با اشاره به جزئیات بارش‌ها، خاطرنشان کرد: بیشترین تأثیر این سامانه و بارندگی‌ها در روز جمعه در نیمه غربی استان، به‌ویژه در منطقه اورامانات، مشاهده خواهد شد. وی همچنین پیش‌بینی کرد که در مناطق با اعتدال بیشتر، این بارش‌ها به‌تدریج به شکل برف نمود پیدا کنند.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه افزود: شدت تمرکز بارش‌ها در روز شنبه به‌صورت رگبارهای موقتی، عمدتاً در نیمه جنوبی استان خواهد بود.

منبع: مهر

آخرین اخبار استان ها را از طریق این لینک پیگیری کنید.