|

شتاب در پروژه‌های عمرانی بندرلنگه با آغاز آسفالت کمربندی

عملیات اجرایی فاز دوم آسفالت کمربندی بندرلنگه به طول ۵ کیلومتر آغاز شد.

شتاب در پروژه‌های عمرانی بندرلنگه با آغاز آسفالت کمربندی

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

عصر چهارشنبه عملیات اجرایی فاز دوم آسفالت کمربندی بندرلنگه به طول ۵ کیلومتر آغاز شد. این پروژه به‌منظور تسهیل عبور و مرور، کاهش ترافیک درون‌شهری و ارتقا ایمنی راه‌ها در حال اجراست و از جمله طرح‌های زیرساختی مهم شهرستان به شمار می‌آید.

فواد مرادزاده، فرماندار شهرستان بندرلنگه، در جریان بازدید از روند اجرای پروژه اظهار داشت: در این مرحله، ۵ کیلومتر از مسیر کمربندی بندرلنگه در حال آسفالت است که با احتساب سه کیلومتر قبلی به میزان هشت کیلومتر آسفالت خواهد شد همچنین طبق برنامه‌ریزی‌های اداره کل راه و شهرسازی تا پایان سال جاری ۷ کیلومتر دیگر نیز آسفالت و آماده بهره‌برداری و استفاده عموم خواهد شد.

وی ضمن قدردانی از همراهی و حمایت‌های مسئولان در پیشبرد این طرح، افزود: جا دارد از نماینده مردم غرب هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و استاندار هرمزگان، به‌دلیل حمایت‌ها و پیگیری‌های ارزشمندشان در تسریع روند اجرای پروژه، صمیمانه تشکر و قدردانی کنم.

مراد زاده تاکید کرد: کمربندی بندرلنگه یکی از مسیرهای مهم ترانزیتی در غرب استان هرمزگان محسوب می‌شود که نقش قابل توجهی در بهبود شبکه حمل‌ونقل، کاهش سوانح رانندگی و توسعه منطقه‌ای ایفا خواهد کرد.

لازم به ذکر است این پروژه در سال‌های اخیر با جدیت بیشتری پیگیری شده است که جای امیدواری است تا پایان امسال به بهره برداری برسد.

گفتنی است طول کل این کمربندی ۱۴ کیلومتر است که ۳ کیلومتر آن در سال گذشته به بهره‌برداری رسید، ۵ کیلومتر دیگر در حال اجراست و ۷ کیلومتر باقیمانده نیز طبق پیش‌بینی‌ها تا پایان سال جاری به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید.

 

 

 

 

 

 

 

منبع: مهر

آخرین اخبار استان ها را از طریق این لینک پیگیری کنید.