وضعیت آلودگی هوای کرمان؛ یکشنبه 18 خرداد ۱۴۰۴
هوای شهر کرمان به همراه پنج شهرستان دیگر استان صبح امروز (یکشنبه) با شاخص ۵۰۰ در وضعیت خطرناک قرار گرفت و فرمانداران پنج شهرستان شمال استان اعلام تعطیلی کردند.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
براساس داده های سامانه پایش کیفی هوا منتهی به ساعت ۸ امروز - هجدهم خرداد- ایستگاه هوانیروز کرمان با شاخص ۵۰۰ به رنگ قهوه ای و در وضعیت خطرناک است در حالی که این سامانه کیفیت هوای مرکز استان را تا ساعت ۷ صبح قابل قبول نشان میداد.
همچنین شهرستانهای زرند، رفسنجان، شهربابک و انار با شاخص ۵۰۰ و شهرستان راور با شاخص ۴۸۵ در وضعیت خطرناک قرار دارند.
براساس اعلام این سامانه بخش شهداد شهرستان کرمان نیز با شاخص ۱۷۴ در وضعیت قرمز و ناسالم است.
پروازی که در بندرعباس نشست
شرایط نامساعد جوی و افزایش آلودگی هوا در مرکز استان منجر به لغو پرواز تهران - کرمان نیز شد.
خیزش گرد و غبار و انتقال ریزگردها از روز چهارشنبه هفته گذشته اغلب مناطق استان به ویژه نیمه شمالی، نوار شرقی و مناطق جنوبی را فراگرفت که این وضعیت در هفته جاری نیز ادامه دارد و اداره کل هواشناسی برای بازه زمانی جمعه تا سه شنبه هشدار جدید سطح زرد صادر کرد.
آخرین اخبار استان ها را از طریق این لینک پیگیری کنید.