• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    پیام تسلیت جمعى از زنان فعال سیاسی و اجتماعی به مناسبت درگذشت استاد مجتهد بانو منیره گرجی

    جمعی از زنان فعال در عرصه سیاسی و اجتماعی، پیام تسلیتی به مناسبت فوت استاد مجتهد بانو منیره گرجی صادر کردند.

    پیام تسلیت جمعى از زنان فعال سیاسی و اجتماعی به مناسبت درگذشت استاد مجتهد بانو منیره گرجی

    به گزارش شرق ؛ ابراز همدردی،جمعی از زنان فعال در عرصه سیاسی و اجتماعی فقدان این شخصیت برجسته را ضایعه‌ای بزرگ برای جامعه دانستند.

    هو الحق

    آفتابی در نگاه و

    فرشته‌ایی در پیرهن

    از انسانی که تویی

    قصه‌ها توانم کرد

    با دریغ و افسوس بسیار، روح زلال و بیقرار نادره استادمان بانو منیره علی (گرجی) ندای هاتف غیب را پذیرا گشت و خود را از بند جسم فرسوده رهانید و سراپا شوق دیدار معبود به‌سوی افق اعلا پرکشید و در جوار قرب حق آرام گرفت.

    درگذشت مهربانو منیره گرجی را که آیات مهرش تا بیکران روان بود، به ملت ایران، فرزندان، خاندان سرافراز و  شاگردان آن مرحومه تسلیت عرض می‌کنیم و به یادش و برای شادی روح بلندش جمعه 28 دی 1403 از ساعت ١٠/٣٠ تا ١٢  گرد هم می‌آییم و در رثایش به سوگ می‌نشینیم.

    نشانی: فرمانیه، خیابان دیباجی شمالی، نرسیده به بزرگراه صدر، مسجد الرضا