|

مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران

پیکرهای رهبر شهید و شهیدان سیده بشری حسینی خامنه‌ای (دختر رهبر شهید)، مصباح الهدی باقری (داماد رهبر شهید)، زهرا حدادعادل (همسر رهبر انقلاب) و زهرا محمدی گلپایگانی (نوه رهبر شهید) در خیابان دماوند، میدان امام حسین (ع)، خیابان انقلاب اسلامی، میدان انقلاب اسلامی، خیابان آزادی، میدان آزادی و بزرگراه لشکری تشییع می‌شوند.

مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مراسم رسمی تشییع و بدرقه پیکر حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای رهبر شهید انقلاب اسلامی از دقایقی پیش با حضور عظیم و پرشور مردم عزادار ایران و با شعار «باید برخاست» در تهران آغاز شد.

 پیکرهای رهبر شهید و شهیدان سیده بشری حسینی خامنه‌ای (دختر رهبر شهید)، مصباح الهدی باقری (داماد رهبر شهید)، زهرا حدادعادل (همسر رهبر انقلاب) و زهرا محمدی گلپایگانی (نوه رهبر شهید) در خیابان دماوند، میدان امام حسین (ع)، خیابان انقلاب اسلامی، میدان انقلاب اسلامی، خیابان آزادی، میدان آزادی و بزرگراه لشکری تشییع می‌شوند.

از ساعت‌ها پیش از آغاز این مراسم، مسیر اصلی تشییع و خیابان‌های منتهی به این مسیر مملو از جمعیتی بود که در سوگ فقدان رهبر شهید، لباس مشکی بر تن کرده و تصاویری از ایشان و همچنین پرچم ایران و پرچم‌های قرمز در دست داشتند، اشک ماتم می‌ریختند و با مشت‌های گره‌کرده بر سینه، بر عهد خود با رهبری شهید تأکید می‌کردند.

همزمان با آغاز مراسم تشییع پیکر رهبر شهید در میدان امام حسین(ع) پخش سرود ملی ایران و همخوانی آن توسط عزاداران در این مراسم طنین‌انداز شد.

عزاداران رهبر شهید در میدان امام حسین

در این مراسم، علاوه بر همشهریان تهرانی رهبر شهید، مردم از استان‌های مختلف کشور و همچنین از برخی کشورهای دیگر خود را به پایتخت رسانده‌اند تا در بدرقه «آقای شهید ایران» از تهران؛ شهری که سالهاست میزبان رهبری شهید است، شرکت کنند. «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»، «عزا عزاست امروز، روز عزاست امروز/ خامنه‌ای شهید، پیش خداست امروز» از شعارهایی است که از سوی مردم عزادار در این مراسم سر داده می‌شد.

عزاداران همچنین شعار می‌دادند «ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد، ای پدر شهیدم راهت ادامه دارد».

حرکت عزاداران رهبر شهید در چهارراه ولیعصر به سمت میدان انقلاب

در حالی که آغاز رسمی مراسم از ساعت ۶ صبح اعلام شده بود، از ساعت‌ها زودتر جمعیت زیادی در میدان انقلاب و خیابان‌های منتهی به مسیر تشییع با برپایی مراسم عزاداری، نوحه‌خوانی و سینه‌زنی، و... در انتظار آغاز آیین تشییع بودند و همزمان، ایستگاه‌های مترو و ناوگان حمل‌ونقل عمومی با حداکثر ظرفیت در حال جابه‌جایی عزاداران به محل برگزاری مراسم بودند. حضور جمعیت در مسیرهای اعلام شده نیز در حال افزایش بود.

حضور عزاداران رهبر شهید در میدان انقلاب

در کنار حضور گسترده مردم، نیروهای امدادی، اورژانس، آتش‌نشانی، پلیس راهور، نیروهای انتظامی و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز از ساعات اولیه بامداد در محل مستقر شده‌اند تا خدمات‌رسانی، تأمین امنیت و مدیریت تردد را در طول برگزاری این آیین بر عهده داشته باشند.

بنا بر اعلام ستاد خبری مراسم بدرقه رهبر شهید، پیکر مطهر رهبر شهید و سایر شهدا، تا ساعتی دیگر وارد مسیر تشییع خواهد شد.

خودروی حامل پیکرهای مطهر رهبر شهید و خانواده ایشان آماده ورود به مسیر تشییع[گزارش ایسنا از مراسم تشییع پیکر مطهر «آقای شهید ایران» در پایتخت]

خودروی حامل پیکر مطهر رهبر شهید و خانواده ایشان آماده ورود به مسیر تشییع

در مسیر خیابان انقلاب عزاداران به سمت میدان انقلاب، جایی که المان حجمی «مشت گره‌کرده» نصب شده در حال حرکت هستند.

نمایی از المان حجمی «مشت گره‌کرده» در میدان انقلاب

نمایی از المان حجمی «مشت گره‌کرده» در میدان انقلاب

این المان با مدیریت هنری پیمان قانع و از جنس فایبرگلاس ساخته شده و بر پایه آن، اسامی شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی سوم در میناب و لامرد نقش بسته است.

در مسیر حرکت عزاداران در خیابان انقلاب تصاویری تعدادی از شهدای دو جنگ تحمیلی اخیر و شهدای مقاومت نصب شده بود.

63894607

تصاویر تعدادی از شهدای دو جنگ تحمیلی اخیر و شهدای مقاومت

63894689

به گفته سردار حسن حسن‌زاده، رئیس قرارگاه برگزاری آئین وداع، نماز و تشییع پیکر رهبری شهید، پیش‌بینی‌های لازم برای حضور همه خانواده‌ها، کودکان و نوجوانان و  همه اقشار مردم در مراسم تشییع آقای شهید ایران انجام شده است.

وی همچنین اعلام کرد: طبق برنامه‌ای که داریم تشییع را زمینی و با خودروی طراحی مخصوص حمل پیکرهای مطهر در این مسیر قرار می‌دهیم و قطعاً با کمک و حمایت و همراهی مردم عزیز شاهد برگزاری یک تشییع و بدرقه بی‌نظیر و بی‌بدیل و تاریخی و ماندگار خواهیم بود و امام عزیز و شهیدمان را که سالیان سال در ام‌القرای اسلام زندگی کردند و سالیان سال در اینجا حکمرانی کردند، بدرقه می‌کنیم و او را به بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) می‌سپاریم.

این خبر تکمیل می‌شود...

منبع: ايسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.