|

سخنگوی کرملین: عواقب تجاوز به ایران بسیار جدی است

سخنگوی کرملین به خبرنگاران گفت: «ما این اظهارات را دیده‌ایم. ترجیح می‌دهیم در مورد آنها اظهار نظر نکنیم.»

سخنگوی کرملین: عواقب تجاوز به ایران بسیار جدی است

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سخنگوی کرملین امروز (دوشنبه) گفت مسکو اظهارات «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در مورد تنگه هرمز خطاب به تهران را دیده و ترجیح می‌دهد در مورد آنها اظهار نظر نکند.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین به خبرنگاران گفت: «ما این اظهارات را دیده‌ایم. ترجیح می‌دهیم در مورد آنها اظهار نظر نکنیم.»

ترامپ در پیامی در شبکه تروث سوشال ایران را به هدف قرار دادن «پل‌ها و نیروگاه‌ها» در ۷ آوریل تهدید کرد و خواستار بازگشایی تردد از طریق تنگه هرمز شد.

به نقل از خبرگزاری نووستی، سخنگوی کرملین در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت که حتی قبل از وقوع درگیری‌ها علیه ایران، روسیه هشدار داده بود که پیامدهای منفی برای اقتصاد جهانی اجتناب‌ناپذیر است.

وی به خبرنگاران گفت: «اکنون همه ما در حال بیان عواقبی از جمله عواقب بسیار بسیار منفی برای اقتصاد جهانی هستیم که با آن مواجهیم. در واقع، از همان ابتدا، حتی قبل از شروع درگیری‌ها، ما هشدار دادیم که چنین عواقبی اجتناب‌ناپذیر است.»

سخنگوی کرملین همچنین خاطرنشان کرد روند مذاکرات در مورد اوکراین در حال حاضر هنوز در حالت تعلیق است، زیرا ایالات متحده کارهای زیادی برای انجام دادن دارد. برای همین اکنون دشوار است که در یک قالب سه‌جانبه با هم جمع شوند.

پسکوف افزود که مسکو و کی‌یف از طریق کانال‌های خود به گفت‌وگو با واشنگتن ادامه می‌دهند.

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.