|

ظریف: نتانیاهو به نیابت از آمریکا تصمیم می‌گیرد و تنها پروژه منطقه‌ای آنها جنگ است/ تکنولوژی هسته‌ای را با بمب یا تحریم نمی‌شود از بین برد

وزیر اسبق امور خارجه با تأکید بر ضرورت دیپلماسی در حل بحران‌های منطقه‌ای، خواستار توجه جامعه جهانی به اقدامات علیه غزه و جنایات اسرائیل شد و گفت: تکنولوژی هسته‌ای را با بمب یا تحریم نمی شود از بین برد.

ظریف: نتانیاهو به نیابت از آمریکا تصمیم می‌گیرد و تنها پروژه منطقه‌ای آنها جنگ است/ تکنولوژی هسته‌ای را با بمب یا تحریم نمی‌شود از بین برد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

محمدجواد ظریف، وزیر اسبق امور خارجه ایران، در مصاحبه‌ای اختصاصی با شبکه العربی اظهار داشت: «دیپلماسی تنها راه خروج از وضعیت کنونی و تنگنای موجود است.»

وی با اشاره به مذاکرات دیپلماتیک افزود: «در این گفت‌وگوها باید به اقدامات علیه غزه، کشتار شهروندان و فشار برای ترک فلسطین پرداخته شود.»

ظریف همچنین به حملات اسرائیل در منطقه اشاره کرد و گفت: «جنایات اسرائیل در سوریه و دوحه باید در مذاکرات بین‌المللی مورد بررسی قرار گیرد.»

او در پایان خاطرنشان کرد: «طرف مقابل هیچ التزامی به تعهدات ندارد و این مسئله باید در دیپلماسی لحاظ شود.»

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.

 
  • واکاوی ابعاد نظامی، دفاعی و امنیتی جنگ ۱۲روزه در آستانه نخستین سالگرد آن در گفت‌وگو با دکتر حسین علایی
  • در گفت‌وگو با داوود مرادیان، سرکوب فیزیکی و مهندسی فرهنگی برای حذف زنان توسط طالبان بررسی شد
  • «شرق» از حملات متقابل ایران و آمریکا، لفاظی‌های تازه ترامپ و شکننده‌ترشدن آتش‌بس گزارش می‌دهد