|

خاطرات سال ۱۳۸۱ هاشمی‌رفسنجانی| دهم تیرماه

نگرانی معاونان وزیر اطلاعات از مشاجرات وزیر با نیازی

عصر آقایان [احمد] شفیعى، [قائم‌مقام وزیر اطلاعات] و [امیر] تهرانى از وزارت اطلاعات آمدند؛ با ابراز نگرانى از مشاجرات [آقای علی یونسی]، وزیر اطلاعات و [محمد نیازی]، رئیس سازمان قضایى [نیروهای مسلح] گفتند، سازمان قضایى بنا دارد پرونده‌هایى علیه [وزارت] اطلاعات، در خصوص‌ کالاهاى ترانزیتى مطرح کند که مى‌تواند براى نظام خطرناک باشد.

نگرانی معاونان وزیر اطلاعات از مشاجرات وزیر با نیازی

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

بیشتر وقت صرف انجام کارهاى مانده از روزهاى سفر شد. عصر آقایان [احمد] شفیعى، [قائم‌مقام وزیر اطلاعات] و [امیر] تهرانى از وزارت اطلاعات آمدند؛ با ابراز نگرانى از مشاجرات [آقای علی یونسی]، وزیر اطلاعات و [محمد نیازی]، رئیس سازمان قضایى [نیروهای مسلح] گفتند، سازمان قضایى بنا دارد پرونده‌هایى علیه [وزارت] اطلاعات، در خصوص‌ کالاهاى ترانزیتى مطرح کند که مى‌تواند براى نظام خطرناک باشد. براى جلوگیرى از آن استمداد کردند و گفتند، آقاى یونسى اشتباه کرد که با آقای نیازى بر سر مسئله قتل‌هاى زنجیره‌اى درگیر شد. در مورد اظهارات آقای [هاشم] آقاجرى، [استاد دانشگاه تربیت مدرس] گفتند، احتمالاً یک موضع سازمانى و برنامه‌ریزى‌شده بوده. آقاجرى، تز کهنه اسلام منهای روحانیت را اخیراً مطرح کرده است.

در افغانستان، آمریکایى‌ها یک جشن عروسى را بمباران کرده‌اند که 45 نفر کشته شده‌اند. آمریکا به کشتار مردم افغان در جشن عروسى اعتراف ‌کرده و مى‌گوید، یک [هواپیمای] بمب‌افکن ب52 اشتباهاً آنها را بمباران کرده است. حدود سه هزار نفر از مردم غیرنظامى افغان نیز در این مدت توسط آمریکایى‌ها مستقیم یا غیرمستقیم کشته شده‌اند. به یک مرکز نظامى آمریکا حمله شدیدى شده است.

در پاکستان، 15 حزب اعلام تحرک علیه سیاست‌هاى دولت نظامى کرده‌اند و [پرویز] مُشرف، [رئیس‌جمهور] آنها را تهدید کرده است و تعدادى از نیروهاى پاکستانى در درگیرى با طالبان کشته شده‌اند.

در آمریکا، در آستانه سالگرد جشن‌هاى استقلال، شایع شده که عملیات تروریستى انجام خواهد شد؛ با هدف جوسازى و آماده کردن مردم براى حوادث احتمالى. بین اتحادیه اروپا و آمریکا بر سر تهدید حضور نیروهاى حافظ صلح در بوسنى، اختلاف جدى بروز کرده و آمریکا تهدید به استفاده از حق وتو کرده است.

در فلسطین، اسرائیلى‌ها فرمانده شاخه نظامى حماس را شهید کرده‌اند و تقریباً تمامى کرانه باخترى را در اشغال دارند و حماس تهدید به انتقام کرده است.

از امروز دادگاه بین‌المللى کیفرى، با پیوستن 73 کشور رسمیت یافت. آمریکا که در زمان [بیل] کلینتون پیوسته بود، اکنون کنار رفته و مى‌گوید، سربازان آمریکایى که در بسیارى از نقاط جهان حضور دارند، ممکن است در آن دادگاه تحت پیگیرد قرار گیرند و خواستار آن شده که شوراى امنیت به سربازان آمریکایى مصونیت مطلق بدهد. به همین دلیل با تجدید حضور نیروهاى سازمان ملل در بوسنى مخالفت‌ کرده و سازمان ملل به ناچار سه روز دیگر مأموریت آنها را تمدید کرده است تا مشکل را حل‌ کنند.

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.