|

ونس: نیروی زمینی به ایران اعزام نمی کنیم

معاون رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد که واشنگتن با وجود فشار برخی سیاستمداران محافظه‌کار مانند مایک پنس معاون رئیس جمهور سابق آمریکا، برای تغییر حکومت در ایران نیروی زمینی اعزام نخواهد کرد.

ونس: نیروی زمینی به ایران اعزام نمی کنیم

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

جی دی ونس روز چهارشنبه در مصاحبه با پادکست «جو روگان اکسپرینس» گفت: آنها (سیاستمداران محافظه‌کار) فقط می‌خواهند که عملیات نظامی برای همیشه ادامه یابد و آنها واقعاً نمی دانند که دقیقا چه می خواهند بدست آورند.

وی ادعا کرد: برخی آنها می‌خواهند که ما یک تغییر کامل در حکومت ایران ایجاد کنیم. این به مردم ایران بستگی دارد که بخواهند قیام کنند و حکومت خود را تغییر دهند. اما ما ۱۵۰ هزار نیروی زمینی برای تغییر حکومت اعزام نخواهیم کرد، مگر اینکه مردم حاضر در صحنه بخواهند به آن نتیجه برسند. ما در هر صورت نیروها را اعزام نخواهیم کرد.

معاون رئیس جمهور آمریکا خاطرنشان کرد که بمباران ایران کافی نیست و برای حل مناقشه، دیپلماسی نیز مورد نیاز است.

منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.