|

اعلام محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد

محدوده بدرقه و وداع با پیکر مطهر امام شهید و خانواده ایشان در مشهد در ضلع غربی تقاطع چهارسطحی آزادگان و در محدوده بزرگراه حضرت سیدالشهدا خواهد بود.

اعلام محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 شهردار مشهد گفت: محدوده بدرقه و وداع با پیکر مطهر امام شهید و خانواده ایشان در مشهد در ضلع غربی تقاطع چهارسطحی آزادگان و در محدوده بزرگراه حضرت سیدالشهدا خواهد بود.

محمدرضا قلندرشریف اظهار کرد: محدوده بدرقه و وداع با پیکر مطهر امام شهید و خانواده ایشان در مشهد در ضلع غربی تقاطع چهارسطحی آزادگان و در محدوده بزرگراه حضرت سیدالشهدا خواهد بود.

شهردار مشهد بیان کرد: پیکر مطهر امام شهید به این مکان منتقل می‌شود و مردم در ۱۸ تیرماه در این مکان حضور خواهند داشت و با امام خود وداع خواهند کرد. پس از آن پیکر مطهر ایشان از این محل به مکان تدفین منتقل خواهد شد.

وی افزود: حدود ۲۰۰ هکتار اراضی در این محل توسط شهرداری مشهد در حال آماده‌سازی است که با کار شبانه‌روزی به زودی آماده خواهد شد.

منبع: مهر

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.