|

آخرین وضعیت جاده های شمالی در اولین روز هفته/ کندوان و هراز یکطرفه شد

ترافیک خروجی در محورهای مواصلاتی کندوان، هراز و سوادکوه سنگین است ورودی راه‌ها به صورت مقطعی پرحجم، گزارش شده است.

آخرین وضعیت جاده های شمالی در اولین روز هفته/ کندوان و هراز یکطرفه شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

رئیس پلیس راه مازندران از اجرای یکطرفه شدن مسیرها در محورهای هراز و کندوان خبر داد.

سرهنگ هادی عبادی اظهار کرد: ترافیک خروجی در محورهای مواصلاتی کندوان، هراز و سوادکوه سنگین است ورودی راه‌ها به صورت مقطعی پرحجم، گزارش شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر اجرای ممنوعیت تردد جنوب به شمال محور کندوان در حوزه تهران و البرز ساعت ۱۰ صبح انجام شد و حدود ساعت ۱۲ از پل زنگوله و حدود ساعت ۱۴ از مرزن آباد شمال به جنوب یکطرفه اجرا شد.

رئیس پلیس راه مازندران گفت: درمحور هراز هم ترافیک سنگین خروجی در محدوده تونل سپاسد، پلیس راه لاریجان، آب اسک تا لاسم بصورت کوتاه مدت یکطرفه اجرا می‌شود.

عبادی افزود: شرایط جوی در مازندران، ابری و آفتابی، بوده و رعایت فاصله طولی، توجه کافی به جلو، رعایت سرعت مطمئنه و پرهیز از عجله و شتاب الزامیست.

 

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.