|

پیش بینی هوای بوشهر فردا سه شنبه 11 فروردین/ ورود سامانه بارشی از امشب

آسمان استان امروز کمی ابری است و از عصر به‌تدریج افزایش ابر، وزش باد، غبار محلی و از امشب بارش پراکنده باران همراه با رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

پیش بینی هوای بوشهر فردا سه شنبه 11 فروردین/ ورود سامانه بارشی از امشب

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر گفت: از امشب (دوشنبه ۱۰ فروردین) با ورود سامانه بارشی جدید، بارش پراکنده باران همراه با رگبار، رعدوبرق و وزش تندبادهای لحظه‌ای در استان و سواحل پیش‌بینی می‌شود.  

زهرا راستگو، معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر دوشنبه ۱۰ فروردین با اشاره به وضعیت جوی استان اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های هواشناسی، از امشب سامانه بارشی وارد بوشهر می‌شود و فعالیت آن تا فردا شب ادامه خواهد داشت. به گفته وی، در این مدت در سطح استان و روی دریا بارش پراکنده باران گاهی همراه با رگبار و رعدوبرق رخ می‌دهد و در برخی مناطق مستعد، احتمال ریزش تگرگ نیز وجود دارد.  

وی افزود: در زمان فعالیت این سامانه، وقوع تندبادهای لحظه‌ای سبب مواج شدن سواحل و فراساحل استان خواهد شد، اما از روز چهارشنبه شرایط جوی و دریایی به‌تدریج آرام می‌شود.  

راستگو در تشریح پیش‌بینی ۲۴ ساعته وضعیت جوی و دریایی استان اظهار کرد: آسمان استان امروز کمی ابری است و از عصر به‌تدریج افزایش ابر، وزش باد، غبار محلی و از امشب بارش پراکنده باران همراه با رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود که فردا در برخی نقاط مه صبحگاهی محتمل است.  

معاون هواشناسی استان درباره وضعیت باد نیز گفت: وزش باد امروز متغیر و عمدتاً شمال‌غربی تا جنوب‌غربی است و از بامداد فردا به‌تدریج به جنوب‌غربی تا جنوب‌شرقی تغییر جهت می‌دهد. سرعت باد ۱۰ تا ۳۰ و گاهی تا ۳۶ کیلومتر در ساعت خواهد بود و از بامداد فردا روی دریا تندباد لحظه‌ای تا ۵۰ کیلومتر در ساعت پیش‌بینی می‌شود.  

وی همچنین ارتفاع موج دریا را امروز ۳۰ تا ۹۰ و در برخی ساعات تا ۱۲۰ سانتی‌متر اعلام کرد و گفت: از بامداد فردا ارتفاع موج بین ۹۰ تا ۱۵۰ سانتی‌متر خواهد بود.  

راستگو تأکید کرد: دریانوردان و فعالان دریایی طی این مدت هشدارهای دریایی را جدی بگیرند.  

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.