|

زلزله ۴.۴ ریشتری در رودبنه گیلان خسارت جانی و مالی داشت؟

علیرضا مسچیان، فرماندار لاهیجان در خصوص زلزله صبح امروز رودبنه اظهار کرد: در ارزیابی‌های به عمل آمده، تاکنون هیچ‌گونه خسارت مالی یا جانی از زلزله صبح امروز رودبنه گزارش نشده و دستگاه‌های امدادی هم در حالت آماده باش هستند.

زلزله ۴.۴ ریشتری در رودبنه گیلان خسارت جانی و مالی داشت؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

گیلان ساعت ۸ و ۳۹ دقیقه صبح امروز دوم اسفند زلزله‌ای به بزرگی ۴.۴ ریشتر رودبنه را لرزاند، تاکنون خسارتی از این زلزله گزارش نشده است.

علیرضا مسچیان، فرماندار لاهیجان  در خصوص زلزله صبح امروز رودبنه اظهار کرد: در ارزیابی‌های به عمل آمده، تاکنون هیچ‌گونه خسارت مالی یا جانی از زلزله صبح امروز رودبنه گزارش نشده و دستگاه‌های امدادی هم در حالت آماده باش هستند.

طبق گزارش مرکز لرزه نگار کشور ساعت ۸:۳۹:۳۳ امروز، شنبه دوم اسفند زلزله‌ای به بزرگی۴.۴ ریشتر رودبنه را لرزاند. طبق داده‌های مرکز لرزه نگاری این زلزله در عمق ۲۰ کیلومتری زمین به وقوع پیوسته و مرکز آن در ۹ کیلومتری رودبنه، ۱۳کیلومتری آستانه اشرفیه و ۱۴ کیلومتری لاهیجان بوده است.

بر اساس گزارشها، این زلزله در مناطقی از رشت، لنگرود، رودسر، منجیل، سیاهکل، خمام، کوچصفهان و آستانه اشرفیه هم احساس شده است.

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.