خسارت نخل های سوخته در جنگ ۱۲ روزه از امروز پرداخت میشود
نماینده مردم آبادان در مجلس، گفت: از وزارت نیرو درخواست داریم مواردی از جمله عدم قطعی برق آبادان در گرمای ۵۰ درجه و کاهش EC آب تا آذرماه را پیگیری کند زیرا مدیریت بهینه ای را میطلبد.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
نماینده مردم آبادان در مجلس، گفت: باید خسارت ناشی از آتش سوزی ۲۸ تیرماه نخلستانها توسط وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو جبران شود.
جواد سعدون زاده در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۹ تیرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود، گفت: از وزارت نیرو درخواست داریم مواردی از جمله عدم قطعی برق آبادان در گرمای ۵۰ درجه و کاهش EC آب تا آذرماه را پیگیری کند زیرا مدیریت بهینه ای را میطلبد.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید خسارت ناشی از آتش سوزی ۲۸ تیرماه نخلستانهای آباد نیرو توسط وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو جبران شود و همچنین لایروبی نهرها نیز باید در دستور کار قرار بگیرد.
آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.