|

التهاب شبانه پرسپولیس حوالی ساعت صفر

نقل‌و‌انتقالات تابستانی فوتبال ایران از ساعت ۱۲ دیشب رسما به پایان رسید.

التهاب شبانه پرسپولیس حوالی ساعت صفر
خبرنگار: علی ملک زاده

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 پنجره نقل‌و‌انتقالات تابستانی فوتبال ایران از ساعت ۱۲ دیشب رسما بسته شد و از امروز باشگاه‌هایی که همچنان درصدد جذب بازیکن هستند، باید سراغ بازیکنانی بروند که بازیکن آزاد محسوب می‌شوند. در این میان باشگاه پرسپولیس و هوادارانش در ساعات منتهی به اتمام مهلت نقل‌وانتقالات، شرایط عجیب و ملتهبی را پشت سرگذاشتند.

پس از کش‌وقوس‌‌های فراوان بالاخره عصر چهارشنبه باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که برای فسخ قرارداد دو بازیکن حاضر در لیست مازاد وحید هاشمیان، با آنها به توافق رسیده. بدین ترتیب جدایی سعید مهری و سردار دورسون قطعی شد و حتی باشگاه در اقدامی مرسوم و معمول، پوستر‌هایی جداگانه با مضمون تشکر و آرزوی موفقیت، برای این دو بازیکن در رسانه‌های رسمی خود منتشر کرد.

این موضوع خبر خوبی برای سرمربی و هواداران محسوب می‌شد چرا که جا برای خرید جدید باز شد و آنها امیدوارانه به فرصت کوتاه باقی‌مانده تا پایان زمان نقل‌وانتقالات چشم دوختند. با این حال، یک اتفاق ساده اما مهم، بر نگرانی‌ها افزود. ماجرا از این قرار بود که ساعاتی بعد، خبر مربوط به سردار دورسون به شکلی ناگهانی و مبهم از سایت و کانال رسمی باشگاه حذف شد تا اینطور به نظر برسد که مهاجم ترک‌تبار، توافق را بهم زده و احتمالا هدفش دریافت مبلغی بیشتر است. باشگاه پرسپولیس هم هیچ توضیحی درباره حذف پوستر مرتبط با سردار دورسون نداد تا شایعات و گمانه‌زنی‌ها بیشتر شود. این وضعیت مبهم ادامه یافت تا اینکه حدود ساعت ۲۳ انتشار ویدیویی کوتاه در فضای مجازی، نشان داد که دورسون در حال ورود به ساختمان باشگاه پرسپولیس است تا مذاکرات نهایی انجام شود. زمان زیادی نگذشت که یکبار دیگر خبر فسخ  قرارداد دورسون در حساب‌های رسمی باشگاه پرسپولیس منتشر شد. مهاجم فصل گذشته سرخ‌ها هم بعد از خروج از ساختمان باشگاه، در جمع خبرنگاران حاضر شد و ضمن تایید جدایی‌اش، گفت: «خیر و صلاح در این بود که قرارداد فسخ شود. اما این اتفاق ترجیح باشگاه بود. در نهایت تفاهم کردیم. از نگاه سرمربی، من در سیستم تیم جایی نداشتم و به تصمیم او احترام می‌گذارم. بعضی وقت‌ها این‌گونه جدایی‌ها در فوتبال رخ می‌دهد.»

بدین ترتیب ماجرای سردار دورسون ختم به‌خیر شد و هواداران با اشتیاق بیشتری در انتظار خبر خوب از امارات بودند. رضا درویش برای جلب رضایت مدیران باشگاه کلباء راهی امارات شده بود تا بلکه بتواند با موافقت آنها برای جدایی شهریار مغانلو، این مهاجم را به جمع سرخ‌های پایتخت اضافه کند. گرچه این اتفاق نیفتاد و باشگاه اماراتی تاکید کرد که به دلیل نیاز به شهریار مغانلو، قصد ندارد این مهاجم را از دست بدهد.

البته این تمام اتفاقات ساعات پایانی دیروز نبود و انتشار شایعه‌ای عجیب، همه‌چیز را تحت تاثیر قرار داد. ماجرا مربوط به سرژ اوریه، ستاره تازه‌وارد پرسپولیس بود و اینکه بعد از تست‌های پزشکی مشخص شده مدافع اهل ساحل‌عاج به بیماری هپاتیت B مبتلا است! اگرچه این موضوع با واکنش رسمی باشگاه مواجه نشد اما یکی از رسانه‌ها به نقل از یکی از مسئولان باشگاه پرسپولیس آن را تکذیب و اعلام کرد که چنین چیزی صحت ندارد: «سرژ اوریه مشکلی برای حضور در ترکیب پرسپولیس نخواهد داشت. قرارداد او با باشگاه پرسپولیس ثبت شده و فردا کارت بازی‌اش صادر می‌شود.»

با تمام این اوصاف، نکته حائز اهمیت اینکه وعده مدیران باشگاه پرسپولیس به هواداران محقق نشد. مصطفی لشگری، سخنگوی باشگاه روز ۱۹ مرداد در مصاحبه‌ای گفت: «با دو بازیکن در حال مذاکره هستیم. مطمئن باشید پرسپولیس با اسکواد کامل وارد رقابت‌های لیگ می‌شود.» اما نه خبری از دو بازیکن جدید شد و نه تکمیل اسکواد تیم. پرسپولیس لیگ‌برتر دوره بیست‌وپنجم را در شرایطی آغاز کرده که فعلا اوضاع بر وفق مراد هواداران نیست. این تیم در بازی نخست در دقایق پایانی از شکست خانگی مقابل تیم تازه‌وارد فجرسپاسی گریخت و به یک امتیاز بسنده کرد. از سویی مهلت نقل‌وانتقالات به پایان رسید و پرسپولیس نتوانست در جذب بازیکن برای پست‌هایی که خلاء و کمبود دارد، موفق عمل کند.

 

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.